Brak produktów
Katalog
Ekologiczny ekstrakt z liścia melisy lekarskiej - 400 mg
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady...
Ekologiczna fasola w zalewie. Produkt sterylizowany.
Ajurwedyjska herbata z mniszkiem, pokrzywą, lawendą. Herbata dla wszystkich szukających równowagi Ekspresowa 35,7 g: 17 torebek (2,1g)
Źródło naturalnego błonnika pokarmowego, bez cukru rafinowanego. Naturalnie słodzony agawą i daktylami. Nie zawiera tłuszczu pochodzenia zwierzęcego.
Ekologiczne oliwki Kalamata z pestką w zalewie.
Przepyszna, aromatyczna mieszanka o głębokim, świeżym smaku owoców, z delikatną, kwiatową nutą.
Ekologiczną mąkę lnianą uzyskuje się przez zmielenie i odtłuszczenie nasion lnu. Mąka może być stosowana samodzielnie lub jako dodatek do innych mąk.
Ekologiczny jarmuż w proszku wytwarzany jest ze świeżych liści jarmużu.
Ekologiczne ORZESZKI ZIEMNE należą do rodziny bobowatych, dzięki czemu charakteryzują się lekko cierpkim smakiem, typowym dla nasion roślin strączkowych. Dla zwiększenia strawności, należy je dokładnie pogryźć.
Cukier puder charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów. Dopuszczalne lekkie zbrylenia, dające się rozkruszyć po lekkim naciśnięciu.
Ekologiczna fasolka czarna jest rośliną strączkową o lekko słodkim smaku.
Ekologiczna sproszkowana moringa otrzymywana jest przez zmielenie liści wiecznie zielonego, tropikalnego drzewa Moringa oleifera nazywanego drzewem życia. Polecamy szczególnie podczas wysiłku umysłowego oraz fizycznego.
Produkt świetnie nadaje się jako forma przekąski oraz jako dodatek do wielu potraw: sałatek, makaronów lub dań warzywnych i rybnych.
Ekologiczne suszone banany oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzone cukrem kokosowym.
Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko - orzechowym smakiem.
Ekologiczne musli orzechowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej.
Ekologiczna mąka kasztanowa otrzymywana jest w wyniku zmielenia suszonych kasztanów jadalnych.
Ekologiczne suszone daktyle oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzoną cukrem kokosowym.
Ekologiczne ciasta piernikowe bez glutenu.
Ekologiczny kuskus kukurydziany otrzymywany jest z kruszonych, gotowanych i suszonych ziaren kukurydzy. Polecamy jako dodatek do dań głównych, a także do sałatek.
Jest idealna do pizzy, można uzyskać z niej bardzo cienkie, delikatne ciasto.
100 % tabliczka kakaowa z dodatkiem wanilii. Tabliczka kakaowa nie zawiera cukru. Produkt Fair Trade.
Słodki, prażone migdały z cynamonem.
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej.
Kombucha ta jest mieszanką owoców z Ameryki Południowej. Słodycz mango rosnącego w górskim klimacie kolumbijskich Kordylierów przełamuje tropikalny smak peruwiańskiej marakui, by razem stworzyć orzeźwiającą kompozycję.
Napój wieloowocowy na bazie soków z jabłek, pomarańczy, czarnego bzu z przyprawami. Produkt pasteryzowany. Idealna alternatywa "grzańca" dla osób które chcą zimą, cieszyć się gorącym napojem bez alkoholu. Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Jako przyprawy używamy w niewielkiej ilości, świeżo startą.
Ekologiczne otręby OWSIANE, to produkt powstający przy przemiale owsa na mąkę owsianą.
Ekologiczne otręby żytnie, to produkt powstający podczas procesu przemiału żyta na grys żytni.
Ekologiczny makaron jajeczny.
Ekologiczne cukierki z nadzieniem.
Ekologiczne cukierki z nadzieniem.
Ekologiczny groch zielony to jedna z najpopularniejszych roślin strączkowych.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron MACCHERONI, bezglutenowy z białego ryżu.
Ekologiczny majonez bio bandits.
Do duszenia, pieczenia, smażenia, na chleb. Jako dodatek do gotowanej żywności w celu wzmocnienia smaku.
Ekologiczna passata z pomidorów daktylowych.
Ajurwedyjska herbata z imbirem, czarnym pieprzem Herbata dla wszystkich pragnących pobudzić zmysły Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Ajurwedyjska herbata z echinaceą, herbatą rooibos, kardamonem Herbata dla wszystkich pragnących czuć ochronę Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Ajurwedyjska herbata z eukaliptusem, bazylią, tymiankiem Herbata dla wszystkich chcących odetchnąć Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Do duszenia, pieczenia, smażenia, na chleb. Jako dodatek do gotowanej żywności w celu wzmocnienia smaku.
Imbir stosuje się jako przyprawę do zup, pieczonego mięsa wieprzowego, dziczyzny i baraniny.
Zrodzona z pasji do naturalnych fermentów, zbliża klasyczną kombuchę do świata win naturalnych, tworząc wyrafinowane i złożone doznania smakowe.
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Ekologiczny makaron gryczany PENNE.
Ekologiczne mango suszone to owoc tropikalny, który charakteryzuje się wyjątkowym aromatem.
Kakao ceremonialne to surowe kakao nieodtłuszczone, poddawane wyłącznie delikatnej fermentacji.
Ekologiczne ziarna niebieskiej kukurydzy z dużą zawartością białka.
Ekologiczny olej z pestek dyni tłoczony na zimno. Dobrze komponuje z ziemniakami, kaszami, sałatkami, surówkami, rybami.
Ekologiczny olej sezamowy z prażonych nasion.
Ekologiczny syrop klonowy jasny 100 %.
Ekologiczna wegańska gorzka czekolada z truskawkami, pieprzem i wanilią.
Ekologiczne, wegańskie ciastka bananowe bez cukru (słodzone agawą).
Olej MCT to znakomite uzupełnienie codziennej diety w kwas kaprylowy oraz kwas kaprynowy. Kompozycja średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych: kwas kaprylowy: 60 %, kwas kaprynowy: 40 %. Obydwa te kwasy zaliczane są do tzw. średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych (z angielskiego medium chain triglycerides - MCT).
Niefiltrowana oliwa ze wsi. Łagodna, tłoczona na zimno z oliwek odmiany koroneiki, z drzew starszych niż 300 lat.
W herbacie tej jaśmin połączono z delikatnym smakiem zielonej herbaty.
Pakowano w atmosferze ochronnej. Kawa o łagodnej kwasowości i owocowym posmaku.
Produkt otrzymany w wyniku fermentacji ekologicznej mąki jaglanej. Produkt pasteryzowany.