Brak produktów
Chrupiące ciastka, które idealnie nadają się jako przekąska, do kawy,...
Najbardziej popularny miód o kolorze żółtym, czasem jasnobrązowym. Oczarowuje łagodnym smakiem i zapachem wiosennych kwiatów. Delikatny w smaku - chętnie wybierany przez dzieci.
Oczarowuje żywicznym aromatem i łagodnym, niezbyt słodkim smakiem. Kolor ma ciemny, często z odcieniem zielonkawym. Powstaje na igłach świerków, sosen czy modrzewi, jest niezwykle cenny i często nazywany królem miodów.
Pyłek kwiatowy z ogrodu botanicznego jest niezwykle cennym produktem pozyskiwanym przez pszczoły.
Zachwyca unikalnym ostrym smakiem lipy, silnym zapachem podobnym do kwiatów lipy.
Włoski miód z kolendry Alce Nero jest łagodny w smaku z nutą karmelu.
Suplement diety.Physalis Propolis forte bio to ekologiczny kompleks zawierający cenne substancje pochodzące z ula.
Miód pszczeli, nektarowy wrzosowy powstaje z nektaru kwiatów wrzosu, rosnącego na dziewiczych terenach, daleko od zanieczyszczeń cywilizacyjnych.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego.
Zachwyca unikalnym ostrym smakiem lipy, silnym zapachem podobnym do kwiatów lipy.
Najbardziej popularny miód o kolorze żółtym, czasem jasnobrązowym. Oczarowuje łagodnym smakiem i zapachem wiosennych kwiatów. Delikatny w smaku - chętnie wybierany przez dzieci.
Doskonale komponuje się z deserami, kremami lub jogurtem. Jest bardzo wrażliwy na wysokie temperatury, dlatego najlepiej spożywać go na zimno. Produkt nie jest pasteryzowany termicznie oraz stabilizowany chemicznie.
Ekologiczny miód Manuka MG250. Miód ten posiada powyżej 250 (mg/kg) MetyloGlyOxaluMGO. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.
Ekologiczny miód Manuka MG400. Miód ten posiada powyżej 400 (mg/kg) MetyloGlyOxaluMGO. Pozyskiwany jest z krzewów Manuka rosnących na odległym zachodnim wybrzeżu Nowej Zelandii.
Pierzga pszczela to jeden z najcenniejszych produktów pszczelich.
Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.