Brak produktów
Chrupiące ciastka, które idealnie nadają się jako przekąska, do kawy,...
50 % mniej soli w porównaniu do tradycyjnego sosu sojowego. Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
Na liście naszych bestsellerów znajduje się sos Alfredo White Truffle firmy Sacchi, który jest kremowy, bogaty w smak i oparty na cenionej białej trufli i Gran Padano.
Zbilansowany i łagodny, ekologiczny majonez, który doskonale komponuje się z grillowanymi mięsami, rybami i sosami, a także jako dodatek do przystawek i zimnych bufetów. Oczywiście smakuje wyjątkowo pysznie także jako dodatek do frytek.
Kompozycja słodkich, owocowych fig i subtelna musztardowa pikantność sprawia, że nasza musztarda figowa to prawdziwa rozkosz.
Ekologiczna musztarda z całymi ziarnami bez dodatku cukru, z aromatycznymi przyprawami takimi jak goździki, imbir i kurkuma.
Dojrzewające w słońcu pomidory z własnego gospodarstwa w Toskanii są swieżo przetwarzane.
Dojrzewające w słońcu pomidory z własnego gospodarstwa w Toskanii są świeżo przetwarzane.
Red thai to jedno z najbardziej znanych i popularnych dań curry w Tajlandii.
Nasz sos grillowy Cajun Island to popularny sos do dań z kuchni kreolskiej.
Sos Thai Chili to słodko-pikantna kompozycja z czerwonej papryki chili i delikatnych przypraw, o typowo tajskim harmonijnym smaku, jest idealnym dodatkiem do przekąsek, grilla lub jako sos do dań.
Nasz sos habanero hot to wegański sos o nieporównywanie owocowej pikanterii. Już kilka kropli nadaje potrawom i napojom egzotyczną, pikantną nutę.
Mieszanka oliwy z oliwek (75 %) i białego octu balsamicznego (25 %).
Tikka masala to pyszny wegański sos curry o indyjskich korzeniach.
Curry z Madrasu to łagodny sos wywodzący się z południowych Indii.
Ten sos Caesar stanie się niezastąpionym dodatkiem do Twoich sałatek! Autentyczny smak doda Twoim posiłkom wykwintnego charakteru.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów, z dodatkiem bazylii. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka).
Ekologiczny sos do spaghetti. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
Opakowanie zawiera 10 sugerowanych porcji produktu. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczna musztarda dla dzieci bez dodatku cukru. Produkt pasteryzowany.
Dodatkowa porcja świeżej, czerwonej ekologicznej papryki nadaje musztardzie Grill & Fondue cudownie pikantny smak musztardy i warzyw jednocześnie. Przepis dopełnia cebula i koncentrat pomidorowy – owocowa, świeża musztardowa rozkosz. Każdy, kto tego spróbuje, będzie zachwycony!
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
To rozkosz dla smakoszy, która łączy w sobie najlepsze składniki, tworząc bogaty i aromatyczny sos, idealny do podniesienia poziomu każdego dania.
Krem z borowików marki Sacchi Tartufi to wysokiej jakości produkt dla smakoszy, sporządzony ze starannie dobranych składników i fachowo przetworzony w celu uwydatnienia bogatego i aromatycznego smaku borowików.
Sos salsa dip świetnie nadaje się jako dodatek do ekologicznych nachosów Acapulco. Duża ilość warzyw i przypraw nadaje mu niepowtarzalny smak.