Brak produktów
Produkt kakaowy z olejem migdałowym, kawałkami precli i solą morską.
Herbata Assam o ostrym słodowym, wyjątkowo bogatym smaku.
Olej został wyprodukowany ze starannie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości surowca pochodzącego z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Płatki z otrąb pszennych. Chrupiące doskonale smakują z mlekiem lub jogurtem. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych malin, pasteryzowany. Zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.
Siarczan magnezu siedmiowodny może być stosowany zewnętrznie: do kąpieli oraz wewnętrznie jako środek przeczyszczający (wymieszać 1 łyżkę soli w szklance wody i wypić).
Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych owoców, bez dodatku cukru. Zawiera tylko cukry naturalnie występujące w owocach, pasteryzowany.
Słodzik stołowy w tabletkach na bazie glikozydów stewiolowych z rośliny Stevia rebaudiana Bertoni.
Olej MCT to znakomite uzupełnienie codziennej diety w kwas kaprylowy oraz kwas kaprynowy. Kompozycja średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych: kwas kaprylowy: 60 %, kwas kaprynowy: 40 %. Obydwa te kwasy zaliczane są do tzw. średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych (z angielskiego medium chain triglycerides - MCT).
Soda oczyszczona jest doskonałym zamiennikiem większości chemicznych środków czystości. Można jej używać do sprzątania praktycznie wszystkich powierzchni w domu. W kuchni zastępuje proszek do pieczenia, drożdże, zmiękcza mięso.
Powidło ze słodkich śliwek, doskonały dodatek do naleśników, racuchów, wypieków, białego sera, kanapek. Bez dodatku cukru, zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.
Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych wiśni, dosładzany cukrem trzcinowy, pasteryzowany. Doskonały do picia po rozcieńczeniu, jako dodatek do deserów i napojów.
Spirulina w kolorze niebieskim jest to odwodniony proszek składający się wyłącznie z ekstraktu z niebiesko-zielonych mikroalg (Arthrospira platensis).
Dzika róża to jedno z najlepszych źródeł łatwo przyswajalnej witaminy C.
Sok z młodego JĘCZMIENIA powstaje w procesie wyciskania młodych kiełków jęczmienia. Uzyskany w ten sposób płyn poddawany jest suszeniu w maksymalnej temperaturze 31°C (RAW).
Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych jeżyn, pasteryzowany. Zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.
Sok z kurkumy to doskonały dodatek do innych soków, napojów, herbat, a także dań i sosów. Produkt pasteryzowany.
Witamina C wspomaga funkcjonowanie układu nerwowego i odpornościowego, przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji. Ta metoda produkcji witaminy C została opracowana w latach 60-tych dwudziestego wieku w...
Erytrol może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia. Redukując w ten sposób kaloryczność przygotowanych potraw. Erytrol jest mniej słodki niż tradycyjny cukier osiągając około 75% jego słodyczy.
Olej z pierwszego tłoczenia z nasion czarnuszki (Nigella sativa), nierafinowany.
Sok tłoczony ze świeżych ekologicznych wiśni. Produkt pasteryzowany.Doskonały do bezpośredniego spożycia oraz jako dodatek do deserów i napojów. Przed otwarciem wstrząsnąć. Mętność i osad tworzą naturalne cząsteczki owoców.
Olej konopny znany jest i używany w polskiej kuchni od dawna jako dodatek do kasz, ziemniaków , sałatek, surówek, gotowanych warzyw.
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad, galaretek, konfitur, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach.
Olej MCT to znakomite uzupełnienie codziennej diety w kwas kaprylowy oraz kwas kaprynowy. Kompozycja średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych: kwas kaprylowy: 60 %, kwas kaprynowy: 40 %. Obydwa te kwasy zaliczane są do tzw. średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych (z angielskiego medium chain triglycerides - MCT).
Cynamon cejloński (Cinnamomum zeylanicum) jest wysoko cenioną przyprawą o korzennym, słodkim, łagodnym smaku. Znakomity do słodkich dań z ryżu, pieczonych jabłek, ciast.
Mieszanka warzyw suszonych to idealna podstawa do przygotowywania zup i sosów.
Erytrol może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia. Redukując w ten sposób kaloryczność przygotowanych potraw. Erytrol jest mniej słodki niż tradycyjny cukier osiągając około 75% jego słodyczy.
Kurkuma nadaje potrawom charakterystycznego ostrego smaku. Można zabarwić nią ryże, makarony, warzywa.
Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych aronii. Zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach. Pasteryzowany.