Brak produktów
MozziWatch® Spray jest bezpieczną alternatywą dla syntetycznych...
Baton kawowy zawierający, świeżo paloną kawę z lokalnej palarni. Ma...
Ostatnio przeglądane
Ekologiczna kasza gryczana palona...
Ekologiczna quinoa biała, znana...
Siarczan magnezu siedmiowodny może być stosowany zewnętrznie: do kąpieli oraz wewnętrznie jako środek przeczyszczający (wymieszać 1 łyżkę soli w szklance wody i wypić).
Olej MCT to znakomite uzupełnienie codziennej diety w kwas kaprylowy oraz kwas kaprynowy. Kompozycja średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych: kwas kaprylowy: 60 %, kwas kaprynowy: 40 %. Obydwa te kwasy zaliczane są do tzw. średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych (z angielskiego medium chain triglycerides - MCT).
Soda oczyszczona jest doskonałym zamiennikiem większości chemicznych środków czystości. Można jej używać do sprzątania praktycznie wszystkich powierzchni w domu. W kuchni zastępuje proszek do pieczenia, drożdże, zmiękcza mięso.
Kurkuma nadaje potrawom charakterystycznego ostrego smaku. Można zabarwić nią ryże, makarony, warzywa.
Sok z kurkumy to doskonały dodatek do innych soków, napojów, herbat, a także dań i sosów. Produkt pasteryzowany.
Witamina C wspomaga funkcjonowanie układu nerwowego i odpornościowego, przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji. Ta metoda produkcji witaminy C została opracowana w latach 60-tych dwudziestego wieku w...
Olej z pierwszego tłoczenia z nasion czarnuszki (Nigella sativa), nierafinowany.
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej oraz skórek owoców cytrusowych. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad, galaretek, konfitur, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach.
Cynamon cejloński (Cinnamomum zeylanicum) jest wysoko cenioną przyprawą o korzennym, słodkim, łagodnym smaku. Znakomity do słodkich dań z ryżu, pieczonych jabłek, ciast.
Pektyna otrzymywana z pulpy jabłkowej. W kwaśnym środowisku, pektyna wykazuje właściwości żelujące, przyczyniając się do zagęszczania cieczy. Pektyna to wspaniały środek żelujący do domowych dżemów owocowych, marmolad i galaretek, soków owocowych, a także nadzień stosowanych w słodkich deserach. Może być również stosowana do napojów mlecznych, napojów...
Powidło ze słodkich śliwek, doskonały dodatek do naleśników, racuchów, wypieków, białego sera, kanapek. Bez dodatku cukru, zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.
Spirulina w kolorze niebieskim jest to odwodniony proszek składający się wyłącznie z ekstraktu z niebiesko-zielonych mikroalg (Arthrospira platensis).
Sok z młodego JĘCZMIENIA powstaje w procesie wyciskania młodych kiełków jęczmienia. Uzyskany w ten sposób płyn poddawany jest suszeniu w maksymalnej temperaturze 31°C (RAW).
Olej został wyprodukowany ze starannie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości surowca pochodzącego z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych malin, pasteryzowany. Zawiera wyłącznie cukry naturalnie występujące w owocach.
Erytrol może być stosowany do gotowania, pieczenia lub słodzenia.
Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych owoców, bez dodatku cukru. Zawiera tylko cukry naturalnie występujące w owocach, pasteryzowany.
Olej konopny znany jest i używany w polskiej kuchni od dawna jako dodatek do kasz, ziemniaków , sałatek, surówek, gotowanych warzyw.
Olej MCT to znakomite uzupełnienie codziennej diety w kwas kaprylowy oraz kwas kaprynowy. Kompozycja średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych: kwas kaprylowy: 60 %, kwas kaprynowy: 40 %. Obydwa te kwasy zaliczane są do tzw. średniołańcuchowych kwasów tłuszczowych (z angielskiego medium chain triglycerides - MCT).
Mieszanka warzyw suszonych to idealna podstawa do przygotowywania zup i sosów.
Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych wiśni, dosładzany cukrem trzcinowy, pasteryzowany. Doskonały do picia po rozcieńczeniu, jako dodatek do deserów i napojów.
Dzika róża to jedno z najlepszych źródeł łatwo przyswajalnej witaminy C.
Słodzik stołowy w tabletkach na bazie glikozydów stewiolowych z rośliny Stevia rebaudiana Bertoni.
Sok tłoczony ze świeżych ekologicznych wiśni. Produkt pasteryzowany.Doskonały do bezpośredniego spożycia oraz jako dodatek do deserów i napojów. Przed otwarciem wstrząsnąć. Mętność i osad tworzą naturalne cząsteczki owoców.