Brak produktów
Ciastka w kształcie zwierzaczków to idealny wybór na słodki poczęstunek...
Dla każdej kobiety niezależnie od typu cery, która szuka dobrego...
Zawiera naturalnie występujące cukry. Ten napój jest w 100% wegetariański, bez laktozy i glutenu. Produkt UHT.
Zawiera naturalnie występujące cukry. Ten napój jest w 100% wegetariański, bez laktozy i glutenu. Produkt UHT.
Nie zawiera dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Ten napój jest w 100 % wegetariański, bez laktozy i glutenu. Produkt UHT.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość białka. Produkt UHT, bez laktozy. Nie podawać niemowlętom.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt UHT, bez laktozy. Nie podawać niemowlętom.
Gomasio ('goma' to Japońskie słowo oznaczające 'SEZAM') jest to mieszanka delikatnie prażonego SEZAMu z nierafinowaną solą morską.
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.
Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi...
Tradycyjne sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Fermentowany w okresie od 6 do 8 miesięcy.
Cykoria, znana i ceniona w Europie przed wprowadzeniem kawy, powstaje ze starannie prażonych i zmielonych korzeni cykorii.Odpowiedni dla wegan.