Brak produktów
Ekologiczny ekstrakt z liścia melisy lekarskiej - 400 mg
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady...
Ostatnio przeglądane
Produkt pasteryzowany
Ekologiczne orzechy laskowe w kokosowej czekoladzie.
MIGDAŁY w kakao 100 % to doskonała propozycja o niskiej zawartości węglowodanów. To nasz ulubiony deser idealny do kuloodpornej kawy. Spróbuj!Świetnie sprawdzają się jako ratunkową przekąska w aucie albo na dnie torebki lub plecaka.
Kwaskowe owoce, jak wiśnie i jagody Acai czynią ciemną czekoladę bardziej wytrawną.
Imbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
Gorzka czekolada 99 % bez dodatków. Wegańska, klasyczna, bogata w smaku. Stworzona dla miłośników głębokiego smaku gorzkiej czekolady.
Ekologiczne orzechy laskowe w surowej czekoladzie.
Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się ze delikatnością orzechów pekan. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich...
Pyszna czekolada stworzona z myślą o potrzebach układu odpornościowego.
Zawiera substancję słodzącą. Zawiera kofeinę; nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży (370 g/100 g)Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Ekologiczne rodzynki w surowej czekoladzie.
Keto czekolada z białkiem z grochu i ryżu o smaku tiramisu. Źródło białka.
Keto czekolada z białkiem z grochu o smaku słonego karmelu. Źródło białka.
Nasza autorska surowa czekolada to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad!
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady kokosowej o delikatnym smaku to propozycja dla miłośników chrupkości oraz delikatności czekolady, którą są oblane.
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Ekologiczne jagody goji w surowej czekoladzie.
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej.
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Ekologiczne migdały w czekoladzie VEGEMILK.
Ekologiczne orzechy brazylijskie w surowej czekoladzie.
Ekologiczne morwy tureckie w surowej czekoladzie.
Ofiaruj swojemu dziecku odrobinę słodkiej radości. Wegański lizak z czekolady kokosowej spowoduje uśmiech na twarzy twoich pociech. Wykonany z ekologicznych składników bez MLEKA i białego cukru, jest doskonałą alternatywą dla masowo produkowanych słodyczy.
Wegańska, nie zawierająca MLEKA tabliczka, która zachwyca kremowością konsystencji. Nuta cynamonu dodaje delikatny posmak mile pobudzający kubki smakowe.
Ekologiczna wegańska gorzka czekolada.
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy i cynamonu.
Ekologiczna miechunka w surowej czekoladzie.
Ekologiczne orzechy nerkowca w kawowej czekoladzie.
Kakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.
Kakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.
Ekologiczna biała tabliczka z pistacjami i solą z dodatkiem inuliny.
Śliwki w czekoladzie to popularny deser. Nasza odsłona tych lubianych przez wielu słodyczy reprezentuje zupełnie nowy poziom jakości.
Suplement diety. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.Biotyna i selen pomagają zachować zdrowe włosy.
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Zawiera substancję słodzącą. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.
Ekologiczny tłuszcz kakaowy bezglutenowy.
Mango, jeden z najpyszniejszych owoców. W swojej wysuszonej formie zachowuje charakterystyczny, słodko winny smak. Czekolada w której kulki mango są zanurzone, tworzy wraz z owocem słodko-winno kremową kombinację.