Brak produktów
Ajurwedyjskie "złote mleko" - wyjątkowa mieszanka przypraw do...
Pyszna przekąska dla każdego, idealnie nadają się do chrupania przy...
Piękna, naturalna opalenizna – bez nadmiernej ekspozycji na słońce Nawilżenie, ukojenie i regeneracja skóry po opalaniu Podwójna moc antyoksydantów i witamin – dla skóry twarzy i całego ciała
Szampon do codziennej pielęgnacji włosów osłabionych ze skłonnością do wypadania i przetłuszczania. Lekka formuła wzbogacona o odżywczy olej arganowy nawilża, wzmacnia, wspomaga regenerację i uelastycznia włosy.
Naturalna nawilżająca mgiełka do włosów na hydrolacie z werbeny z olejem arganowym i roślinnymi proteinami - BEZ SPŁUKIWANIA
Naturalna regenerująca maska do włosów z olejem arganowym i proteinami - roślinną keratyną
Szampon nawilżający do suchej skóry głowy z peptydami i adaptogenem: bazylią Tulsi.
Wegańska mieszanka paszowa pełnoporcjowa.
Białko z ekologicznych nasion konopi to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego. To bardzo cenny i ciekawy dodatek do diety nie tylko dla osób będących na diecie wegetariańskiej, czy wegańskiej. Może stanowić urozmaicenie każdej potrawy.
Produkt bezglutenowy, wegański. Ekologiczny, naturalny ketchup o łagodnym smaku. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć. Syrop rozcieńczać w proporcji 1:7.
Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado. Idealna do pieczywa.
Gęsta, zielona pasta z kawałkami szpinaku. Łagodny smak szpinaku z nutą orzeszków piniowych. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.
Jako przyprawy używamy w niewielkiej ilości. Gałkę dodaje się do kapusty, szparagów, szpinaku, marchwi, pora, zupy ziemniaczanej i jarzynowej. Gałką możemy przyprawić drób, mięso, jagnięcinę i kiełbasy.
Jest składnikiem różnych mieszanek przyprawowych. Nadaje charakterystyczny smak rosołom i potrawom z drobiu. Można dodawać ją do musztardy i sosów.
Ekologiczny sos do spaghetti. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
Ekologiczna herbatka polecana przy zaparciach.
Kawa z cykorii to naturalny napój polecany jako alternatywa klasycznej kawy. Nie zawiera kofeiny.
Uniwersalna przyprawa do potraw, przygotowana na bazie starannie wyselekcjonowanych, naturalnych i ekologicznych surowców.
Ekologiczne jagody inkaskie to egzotyczne owoce, zwane również złotymi jagodami.
Ekologiczny amarantus jest jedną z najstarszych i najbardziej pożywnych roślin (pseudozbóż) uprawianych na świecie.
Ekologiczna bułka tarta doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany. Bułka tarta jest niezbędna również do posypywania foremek do pieczenia ciasta i chleba, aby...
Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.
Produkt NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Kasza owsiana to smaczny i ciekawy dodatek do potraw. Powstaje z obłuszczonego i połamanego ziarna owsa.
Ekologiczne bezglutenowe wafle kukurydziane.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny mak niebieski wyróżnia się wysoką jakością oraz specyficznym smakiem. Potrawy, do których jest dodawany uzyskują wyjątkowy aromat. Polecamy jako dodatek do ciast, deserów, tortów, makówek, lodów. Doskonale komponuje się również z bakaliami, owocami, a także stanowi podstawę bożonarodzeniowej kutii.
Ekologiczny makaron 2-jajeczny KRAJANKA.
Ekologiczny bezglutenowy makaron gryczany SPAGHETTI.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy PENNE.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) RURKA.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) ŚWIDERKI.
Marmolada z czerwonej pomarańczy. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczna mąka gryczana pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna gryki niepalonej. Polecamy do ciasta naleśnikowego, makaronów, klusek, placków. Doskonała również do ciemnego zimowego chleba w połączeniu z innymi mąkami.
Ekologiczne muszelki czekoladowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Nasiona babki jajowatej, z uwagi na bardzo wysoką zawartość błonnika, stają się coraz bardziej popularne. W obecności wody, uwalniają śluz i tworzą żel ułatwiający przesuwanie treści zalegających w jelitach.
Babka płesznik to jednoroczna roślina śródziemnomorska, której najbardziej wartościową częścią są nasiona. Z uwagi na bardzo wysoką zawartość błonnika, odgrywającego szczególną rolę w regulacji czynności przewodu pokarmowego, stają się coraz bardziej popularne.
Oliwa z oliwek - składająca się z rafinowanej oliwy z oliwek i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Oliwa zawierająca wyłącznie oliwę z oliwek, która poddana została rafinacji i oliwę uzyskaną bezpośrednio z oliwek. Odpowiednia do pieczenia i smażenia. Odporna na wysokie temperatury (punkt dymienia 210 stopni Celsjusza).
Oliwa z oliwek - składająca się z rafinowanej oliwy z oliwek i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Oliwa zawierająca wyłącznie oliwę z oliwek, która poddana została rafinacji i oliwę uzyskaną bezpośrednio oliwę z oliwek. Idealna do mięsa, ryb, głębokiego smażenia i wielu innych form smażenia w wysokich temperaturach. Odporna na wysokie temperatury...
Złota, lekko błyszczą przekąska o chrupiącej teksturze.
Paluszki orkiszowe pełnoziarniste solone.
Ekologiczna soczewica zielona charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Doskonale nadaje się jako dodatek do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu. Idealnie sprawdza się w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych.
Ekologiczne płatki orkiszowe uzyskuje się z gniecionych ziaren PSZENICY ORKISZ. Płatki orkiszowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne rodzynki sułtanki doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów i sałatek.
Przecier pomidorowy Passata z bazylią.
Ekologiczna herbatka z owocu kopru włoskiego. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.
Ekologiczny makaron z soczewicy.
Szampon do przetłuszczającej się skóry głowy z kwasami i adaptogenem: mirtem cytrynowym.
Serum do końcówek z olejkiem z kamelii i adaptogenem: grzybem Reishi.
Lekka odżywka leave-in z ekstraktem chia i adaptogenem: bazylią Tulsi.
Pianka Start My Day od Nature Queen to idealny kosmetyk na początek dnia. Delikatnie oczyszcza i pobudza cerę do życia, zapewniając jej zdrowy i witalny wygląd.
Kosmetyczne lakiery do paznokci Happy Nails benecos teraz w nowej formule. W celu wzmocnienia efektu pielęgnacyjnego dodano regenerujący olejek awokado, olej z pestek jabłek i biotynę, która jest budulcem paznokci. Wybierz kolor :)
Kosmetyczne lakiery do paznokci Happy Nails benecos teraz w nowej formule. W celu wzmocnienia efektu pielęgnacyjnego dodano regenerujący olejek awokado, olej z pestek jabłek i biotynę, która jest budulcem paznokci. Wybierz kolor :)
Kosmetyczne lakiery do paznokci Happy Nails benecos teraz w nowej formule. W celu wzmocnienia efektu pielęgnacyjnego dodano regenerujący olejek awokado, olej z pestek jabłek i biotynę, która jest budulcem paznokci. Wybierz kolor :)