Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Makaron (ryżowy razowy) NOODLE bezglutenowy BIO - TERRASANA 250 g Zobacz większe

Makaron (ryżowy razowy) NOODLE bezglutenowy BIO - TERRASANA 250 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 17 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 17 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,85 zł.


17,50 zł

7,00 zł za 100 g

Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
mąka z ryżu brązowego*, woda (* certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut, odcedź makaron na sitku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1298 kJ / 309 kcal
Tłuszcz - 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 63,6 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 1,8 g
Białko - 5,5 g
Sól - 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Masa netto (g) 250
Objętość brutto (ml) 571
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): TERRASANA 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
KRAJ PRODUCENTA: Holandia
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 120

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: