Brak produktów
Sok bezpośrednio tłoczony NFC (nie z koncentratu) z owoców czarnej...
Sięgnij po baton Kosmos i odkryj wyjątkowe połączenie naturalnej...
Kwiatowo-orientalny zapach przełamany pikantną nutą przypraw.
Przywracający równowagę szampon do wrażliwej skóry głowy z tapioką i adaptogenem: grzybem Reishi.
Ajurwedyjska herbata z echinaceą, acerolą, czarnym bzem Herbata dla wszystkich czerpiących siłę z natury Ekspresowa 34,0 g: 17 torebek (2,0 g)
Ajurwedyjska herbata z kardamonem, koprem włoskim, imbirem Herbata dla wszystkich ufających swojej intuicji Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Ajurwedyjska herbata z lukrecją, mniszkiem, cynamonem Herbata dla wszystkich gotowych zacząć od nowa Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
z kwiatem rumianku i chmielem z lawendowym olejkiem eterycznym Ekspresowa 35,7 g: 17 x 2,1 g
Naturalna guma do żucia o smaku cytrynowym z ksylitolem. Zawiera substancję słodzącą.
Produkt bezglutenowy, wegański. Ekologiczny, naturalny ketchup o łagodnym smaku. Doskonały jako dodatek m.in. do frytek, makaronów i potraw z grilla.
Ekologiczny sos pomidorowy Verdure z dodatkiem klasycznych warzyw, takich jak: marchew, cebula, SELER. Sos Verdura jest potrawą gotową do spożycia. Wystarczy go jedynie podgrzać i dodać do makaronu.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Cynamonem można przyprawiać wszystkie potrawy słodzone, np. budynie, napoje mleczne, ciastka, czekoladę. Niewielką ilość cynamonu dodaje się do gulaszu, baraniny, wołowiny, gotowanej ryby, szynki. Przyprawiamy nim także poncze i różne napoje np. colę.
Suszony owoc jałowca stosowany jest do mięs i drobiu: do dziczyzny, baraniny oraz potraw z fasoli. Dodaje się go do mieszanek peklujących, marynat, kiszonych ogórków i kapusty.
Przyprawić drób bezpośrednio wklepując przyprawę w kawałki mięsa lub rozrobić przyprawę w dowolnym oleju i smarować.
Przyprawić rybę bezpośrednio przed smażeniem wklepując przyprawę w kawałki ryby lub smarować przyprawą połączoną olejem.
Starannie dobrane zioła i przyprawy nadają potrawom wspaniały smak i aromat. Poleca się do ciężkostrawnych dań z nasion strączkowych. Przyprawę należy dodawać pod koniec gotowania.
Curry stosuje się ją najczęściej do potraw mięsnych zwłaszcza drobiu, wieprzowiny i baraniny oraz warzyw, sosów i ryżu. Nadaje im pięknej barwy.
Opakowanie zawiera 10 sugerowanych porcji produktu. Produkt pasteryzowany.
Nadaje się do sporządzania smacznych, aromatycznych naparów, które z powodzeniem mogą zastępować inne codzienne napoje.
Kawa z cykorii to naturalny napój polecany jako alternatywa klasycznej kawy. Nie zawiera kofeiny.
Herbatka wykonana z owoców leśnych zebranych w lasach na terenie Podlasia.
Ekologiczny sos sałatkowy koperkowo - ziołowy.
Wyśmienita herbatka polecana do sporządzania aromatycznych naparów, które z powodzeniem mogą zastępować inne, codzienne napoje.
Przepyszna ziołowo-owocowa herbatka o dominującym aromacie mięty, leśnych jabłek i porzeczek. Doskonała do picia na co dzień oraz do posiłku. Mięta wpływa korzystnie na układ pokarmowy, a owoc czarnego bzu i bukwica wspierają odporność organizmu.
Ekologiczne nasiona czarnuszki. Bardzo aromatyczne, lekko pikantne nasiona znajdujące szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonała, jako wyrazisty dodatek do pieczywa, serów, zup, sosów, marynat, dań warzywnych i mięsnych.
Ekologiczna acerola dostępna w formie sproszkowanej stanowi cenne uzupełnienie diety. Poddana procesowi liofilizacji zachowuje pełnię składników odżywczych.
Ekologiczny amarantus jest jedną z najstarszych i najbardziej pożywnych roślin (pseudozbóż) uprawianych na świecie.
Ekologiczne banany suszone to pyszna i ciekawa w smaku pożywna przekąska.
Ekologiczny i wegetariański barszcz czerwony. Doskonałe gotowe danie, które wystarczy jedynie podgrzać. Pasteryzowany.
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).
Bulion warzywny w proszku Alce Nero bez dodatku oleju palmowego, jest idealny do przyrządzania wszelkiego rodzaju zup, sosów czy risotto. Przygotowanie: rozpuścić 10 g (ok. 1 łyżkę) w 0,5 l wrzącej wody lub użyć jako przyprawy do potraw.
Ekologiczna bułka tarta doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany. Bułka tarta jest niezbędna również do posypywania foremek do pieczenia ciasta i chleba, aby...
Chipsy nachos kukurydziane o smaku serowym BIO - bezglutenowe.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna czarna porzeczka, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do wrzenia.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Produkt NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczne Herbatniki orkiszowe z gorzką czekoladą.
Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi.
Ekologiczna pełnoziarnista kasza manna z PSZENICY płaskurki.
Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego. Wiórki kokosowe polecamy głównie do wypieków cukierniczych, jako posypkę do deserów, sałatek owocowych i lodów.
Ekologiczny bezglutenowy kisiel o smaku cytrynowym.
Ekologiczny bezglutenowy kisiel o smaku truskawkowym.
Ekologiczne bezglutenowe wafle kukurydziane.
Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU łuszczonego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Ekologiczny mak niebieski wyróżnia się wysoką jakością oraz specyficznym smakiem. Potrawy, do których jest dodawany uzyskują wyjątkowy aromat. Polecamy jako dodatek do ciast, deserów, tortów, makówek, lodów. Doskonale komponuje się również z bakaliami, owocami, a także stanowi podstawę bożonarodzeniowej kutii.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy PENNE.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) ŚWIDERKI.
Makaron angel hair konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i...