Brak produktów
Produkt kakaowy z olejem migdałowym, kawałkami precli i solą morską.
Herbata Assam o ostrym słodowym, wyjątkowo bogatym smaku.
Czekolada mleczna bez dodatku cukru, słodzona maltitolem. Udekorowana liofilizowanymi owocami - żurawiną i bananem. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Skutecznie usuwa kamień i rdzę, szybko czyści trudny do zmycia brud, a pozostawia zapach świeżości i masę dobrych bakterii, które przedłużą jego higienizujące działanie.
Pielęgnacja skóry wymagającej ujędrnienia Zawiera 97% składników pochodzenia naturalnego Nie zawiera mikroplastiku Nie zawiera parafiny i silikonów.
Ekologiczny produkt bezglutenowy. Źródło naturalnego błonnika pokarmowego, fosforu, magnezu, potasu, wapnia i żelaza.Nie zawiera tłuszczu pochodzenia zwierzęcego, ani mleka.
Ekologiczne krówki imbirowe bezglutenowe. Źródło potasu, fosforu i magnezu.
Cynamonem można przyprawiać wszystkie potrawy słodzone, np. budynie, napoje mleczne, ciastka, czekoladę. Niewielką ilość cynamonu dodaje się do gulaszu, baraniny, wołowiny, gotowanej ryby, szynki. Przyprawiamy nim także poncze i różne napoje np. colę.
Przyprawić drób bezpośrednio wklepując przyprawę w kawałki mięsa lub rozrobić przyprawę w dowolnym oleju i smarować.
Przyprawić rybę bezpośrednio przed smażeniem wklepując przyprawę w kawałki ryby lub smarować przyprawą połączoną olejem.
Starannie dobrane zioła i przyprawy nadają potrawom wspaniały smak i aromat. Poleca się do ciężkostrawnych dań z nasion strączkowych. Przyprawę należy dodawać pod koniec gotowania.
Curry stosuje się ją najczęściej do potraw mięsnych zwłaszcza drobiu, wieprzowiny i baraniny oraz warzyw, sosów i ryżu. Nadaje im pięknej barwy.
Nadaje się do sporządzania smacznych, aromatycznych naparów, które z powodzeniem mogą zastępować inne codzienne napoje.
Kawa z cykorii to naturalny napój polecany jako alternatywa klasycznej kawy. Nie zawiera kofeiny.
Herbatka wykonana z owoców leśnych zebranych w lasach na terenie Podlasia.
Wyśmienita herbatka polecana do sporządzania aromatycznych naparów, które z powodzeniem mogą zastępować inne, codzienne napoje.
Uniwersalna przyprawa do potraw, przygotowana na bazie starannie wyselekcjonowanych, naturalnych i ekologicznych surowców.
Herbatka Dary Natury, to bajecznie kolorowa, w pełni naturalna mieszanka kwiatów, owoców i ziół, która zachwyca niepowtarzalnym zapachem i smakiem. Najwyższej jakości surowce zbierane ręcznie z najczystszych zakątków kraju i świata są tym, co od lat z dumą przekazujemy w Państwa ręce, udowadniając, że najlepsze jest to, co ofiarowuje nam natura.
Ekologiczny pieprz ziołowy. Przyprawa charakterystyczna dla kuchni polskiej. Mieszanka bardzo intensywnych, lekko pikantnych ziół. Zamiennik tradycyjnego pieprzu, idealny do zup, mięs, ryb, sosów i surówek.
Ekologiczne nasiona czarnuszki. Bardzo aromatyczne, lekko pikantne nasiona znajdujące szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonała, jako wyrazisty dodatek do pieczywa, serów, zup, sosów, marynat, dań warzywnych i mięsnych.
Naturalna herbatka ziołowa polecana do systematycznego stosowania. Uczep działa przeciwalergicznie, przeciwzapalnie i poprawia metabolizm. Rzepik wpływa korzystnie na kondycję skóry. Owies wspomaga równowagę hormonalną. Pokrzywa przyspiesza gojenie i wykazuje działanie przeciwłojotokowe.
Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco.
Nie zawiera cukrów. Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych.
Nasze mieszanki powstają ze specjalnie wyselekcjonowanych, najwyższej jakości, ręcznie pakowanych składników.
Kadzidełko, w którego skład wchodzą ekologiczne zioła o działaniu odkażającym i odświeżającym powietrze.
Białko z ekologicznego grochu to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego.
Jako przyprawy używamy w niewielkiej ilości, świeżo startą.
Przyprawą są zamknięte w małych torebkach nasiona kardamonu. Kardamon ma intensywny, korzenny smak z wyraźną cytrusową nutą.
Doskonała herbatka szczególnie na chłodniejszą porę roku. Połączenie wysokiej jakości ekologicznych składników pozwoli nam przygotować idealny napój na ten niezwykły czas jakim są Święta Bożego Narodzenia.
Naturalna guma do żucia o smaku mięty pieprzowej z ksylitolem. Zawiera substancję słodzącą.
Ajurwedyjska herbata z hibiskusem, korzeniem arcydzięgla, imbirem Herbata dla wszystkich pragnących dokonywać zmian na lepsze Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Wybór ekologicznych herbat ziołowych i korzennych 88,5g - 9x5 torebek 45 najlepszych herbat ajurwedyjskich Ćwiczenia jogi wewnątrz pudełka
Cukierki z ksylitolu bezglutenowe - miętowe.
Stworzony na bazie sosu sojowego z dodatkiem rozgrzewającego imbiru i aromatycznego czosnku świetnie sprawdzi się w połączeniu z drobiem, wieprzowiną, warzywami oraz tofu. Posiada słodki, a jednocześnie lekko wytrawny smak.
Ajurwedyjska herbata z lukrecją, skórką pomarańczową, kardamonem Herbata dla wszystkich lubiących odrobinę słodyczy Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Ekologiczne rodzynki sułtanki doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów i sałatek.
Ekologiczna quinoa czarna, znana również jako komosa ryżowa. Z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.
Ekologiczne płatki OWSIANE błyskawiczne uzyskuje się z oczyszczonych i gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczna quinoa biała, znana również jako komosa ryżowa. Z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.
Przecier pomidorowy Passata z bazylią.
Poduszki zbożowe z kremem czekoladowo - orzechowym.
Nać pietruszki stosuje się jako dodatek smakowy. Stosowana jest głównie do zup, rosołów, ziemniaków i sosów.
Koperek stosowany jest głównie do zup, rosołów, ziemniaków i sosów.
Przyprawia się nim zupy, gotowane ziemniaki, makarony, dania z drobiu, ryby i dziczyzny, może być również dodawany do sosów.
Młody jęczmień to zdrowy dodatek do posiłków tj. owsianki, jogurty, soki czy koktajle.
Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu.
Ekologiczne wafelki (4x30g)
Ekologiczne płatki ryżowe uzyskiwane są z gniecionych ziaren ryżu.
Ekologiczny SEZAM biały łuskany po uprażeniu może stanowić smaczny dodatek do sałatek, chleba i różnych dań.
Ekologiczny ryż jaśminowy biały charakteryzuje się delikatnym jaśminowym aromatem.
Pełnoziarniste Herbatniki Alce Nero produkowane są przy użyciu pełnoziarnistej mąki pszennej z dodatkiem oliwy z oliwek. Nie zawierają sztucznych aromatów oraz konserwantów. Bogate w błonnik herbatniki są wyśmienitą i zdrową przekąską.
Ekologiczny makaron bezglutenowy RAMEN z ryżu czarnego w stylu JAPOŃSKIM - gniazda.
Opakowanie zawiera 6 płatów alg nori. Algi uprawiane są na Wybrzeżu Północno-Zachodnim (Korea Południowa). 3 g produktu zawiera 150 µg jodu, co pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten składnik.
Ekologiczny wafelek z kremem. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Ekologiczna suszona żurawina jest szczególnie polecana do zaparzania w formie herbatki.
Ekologiczna Chia zwana też szałwią hiszpańską może stanowić ciekawy dodatek do diety.
Ostropest plamisty wspomaga pracę wątroby, trawienie i oczyszcza organizm.
Zawiera naturalnie występujące cukry. Bez żelatyny. Produkt nieodpowiedni do spożycia dla dzieci poniżej 3 lat. Odpowiedni dla wegan.
Lawenda jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych i najdłużej znanych ziół.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia. Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
Suszone liście brzozy pozwalają na stworzenie delikatnej w smaku herbatki. Wpływają korzystnie na układ pokarmowy oraz pomagają utrzymać prawidłowy poziom cholesterolu we krwi.
Ekologiczne oliwki Kalamata z pestką w zalewie.
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.