Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Chrupki Ryżowe ze Szpinakiem i Porem bezglutenowe BIO - BIOPONT 60 g Zobacz większe

Chrupki Ryżowe ze Szpinakiem i Porem bezglutenowe BIO - BIOPONT 60 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 5 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 5 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,25 zł.


5,10 zł

8,50 zł za 100 g

Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8 %), por* (1,5 %), sól morska, cebula*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 419 kcal
Tłuszcz: 16,4 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 56,3 g
W tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 7,0 g
Sól: 1,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ziemne

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): BIOPONT 
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
KRAJ PRODUCENTA: Węgry

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: