Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
RAVIOLI z Pomidorami i serem Ricotta BIO - D`ANGELO 250 g Zobacz większe

RAVIOLI z Pomidorami i serem Ricotta BIO - D`ANGELO 250 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 16 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 16 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,80 zł.


16,40 zł

6,56 zł za 100 g

Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem pomidorowo - serowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), RICOTTA* (20 %), suszone pomidory* (10 %), płatki ziemniaczane*, olej słonecznikowy*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), przyprawy* (bazylia*, oregano*, pieprz*), cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1258 kJ/298 kcal
Tłuszcz: 5,9 g
w tym kwasy nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 9,1 g
Sól: 1,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): D'ANGELO 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: