Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Nowy RAVIOLI z Serem i Szpinakiem BIO - D`ANGELO 250 g Zobacz większe

RAVIOLI z Serem i Szpinakiem BIO - D`ANGELO 250 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 16 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 16 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,80 zł.


16,40 zł

6,56 zł za 100 g

Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem serowo - szpinakowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): SER* (50 %) (RICOTTA* (25 %), SER górski* (20 %), SER owczy*), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), MLEKO w proszku*, płatki ziemniaczane*, suszony szpinak* (6 %), olej słonecznikowy*, sól morska, przyprawy* (czosnek*, bazylia*, pieprz*), emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1301 kJ/309 kcal
Tłuszcz: 7,6 g
w tym kwasy nasycone: 3,9 g
Węglowodany: 46 g
w tym cukry: 3,2 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 12 g
Sól: 1,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): D'ANGELO 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: