Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Makaron (semolinowy trójkolorowy) FUSILLI BIO - alce nero 500 g Zobacz większe

Makaron (semolinowy trójkolorowy) FUSILLI BIO - alce nero 500 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 12 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 12 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,60 zł.


12,50 zł

2,50 zł za 100 g

Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY durum*, mąka z PSZENICY durum* z suszonymi pomidorami* (3%), mąka z PSZENICY durum* z suszonym szpinakiem* (2%), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1470 kJ / 350 kcal
Tłuszcz - 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g
Węglowodany - 71 g
w tym cukry - 2,9 g
Błonnik - 3,5 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Masa netto (g) 500
Objętość brutto (ml) 1728
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): ALCE NERO 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
KRAJ PRODUCENTA: Włochy
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 120

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: