Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Kukurydziany spód do Pizzy bezglutenowy BIO - SCHNITZER 100g Zobacz większe

Kukurydziany spód do Pizzy bezglutenowy BIO - SCHNITZER 100 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 11 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 11 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,55 zł.


11,87 zł

11,87 zł za 100 g

Bezglutenowy spód do pizzy wystarczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
34 % skrobia kukurydziana*, woda, 15 % mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winiany potasu, substancja spulchniająca: soda oczyszczona), błonnik jabłkowy*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*
(* certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1183 kJ / 281 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 4,3 g
Sól: 1,6 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Obłożyć dowolnymi składnikami.
Piec w temp. 190 stopni przez ok. 10-12 min.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Masa netto (g) 100
Masa brutto (kg) 0,130
Objętość brutto (ml) 1197
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT: BIO
PRODUCENT (marka): SCHNITZER 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: SCHNITZER GMBH & CO. KG, MARLENER STR. 9, 77656 OFFENBURG, DEUTSCHLAND
KRAJ PRODUCENTA: Niemcy
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 14

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: