Brak produktów
Kupując teraz ten produkt otrzymasz 14 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 14 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,70 zł.
14,40 zł
7,20 zł za 100 g
Bezglutenowa ciabatta idealna do Twoich ulubionych włoskich składników lub ulubionych składników w ogóle.
Uwaga: Ostatnie sztuki
Wykonana z rzemieślniczą dokładnością, prostotą... i na zakwasie!
Produkt wstępnie pieczony. Pakowane w atmosferze ochronnej.
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana, woda, zaczyn 12 % (mąka ryżowa, woda), mąka kukurydziana, mąka ryżowa, włókno roślinne (psyllium), substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; białko SOJOWE, olej słonecznikowy, drożdże, oliwa z oliwek extra virgin 0,9 %, sól, kwasy: kwas cytrynowy, kwas winowy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed pieczeniem skropić lekko wodą.
Piec we wstępnie nagrzanym piekarniku w temperaturze 200°C przez 8-10 minut.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 969 kJ/230 kcal
Tłuszcz: 3,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 3,9 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 4,6 g
Sól: 1,2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ŁUBIN, GORCZYCĘ, sezam.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.