Brak produktów
Katalog
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
Ekologiczny olej z lnianki.
MASŁO klarowane polecamy do pieczenia, duszenia, smażenia lub jako dodatek do potraw w celu wzmocnienia smaku.
Ajurwedyjska herbata z bazylią, skórką pomarańczową, chili Herbata dla wszystkich noszących w sobie radość życia Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Erytrytol to naturalna substancja słodząca, stosowana jako alternatywa dla cukru tradycyjnego. Należy do grupy alkoholi cukrowych. Jest mniej słodszy od sacharozy (60 %-80 %).Doskonale nadaje się do słodzenia, gotowania i pieczenia.
Jonizowana woda alkaliczna o pH - 9,5.
Jabłkowo - gruszkowo - jagodowe przekąski Bob Snail.Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.W opakowaniu znajduje się 1 przekąska.
Acerola jest naturalnym źródłem witaminy C.Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 200 mlZrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.Przed spożyciem wstrząsnąć.
Sok z pomidora to doskonałe uzupełnienie codziennej diety. Tak jak inne soki z naszej oferty, dobrze sprawdzi się bez względu na porę roku, ubogacając smak i wartość pożywienia i napojów. Zachwyci naturalnym, autentycznym smakiem – takim jak przed laty! To naturalny produkt, po który możesz sięgać każdego dnia.Źródło potasu. Produkt pasteryzowany.
Cynamon doskonale komponuje się z wieloma daniami. Idealnie pasuje do deserów, wypieków oraz tradycyjnych pierników.
Ekologiczne daktyle bez pestek mogą być stosowane jako samodzielna słodka przekąska lub jako dodatek do porannej owsianki, deserów, ciast, powideł i wszelkiego rodzaju potraw. Daktyle to doskonały zamiennik słodyczy w diecie dziecka.
Ekologiczna Matcha to sproszkowana zielona herbata. Proces przygotowywania herbaty to prawdziwa ceremonia, doświadczenie dla zmysłów. Dzięki walorom smakowym, Matcha wykorzystywana jest również jako dodatek do wypieków, lodów, koktajli.
Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi.
Krem orzechowy wyprodukowany ze zmielonych orzechów bez dodatku konserwantów, soli i cukru. Posiada lekko słodkawy smak. Może być z dodatkiem kakao i miodu dla uzyskania nowych walorów smakowych. Krem orzechowy NaturAvena to jeden z czołowych produktów na rynku tej marki.
Krem orzechowy wyprodukowany ze zmielonych orzechów bez dodatku konserwantów, soli i cukru. Posiada lekko słodkawy smak. Może być z dodatkiem kakao i miodu dla uzyskania nowych walorów smakowych. Krem orzechowy NaturAvena to jeden z czołowych produktów na rynku tej marki.
Składniki z certyfikatem Fairtrade pochodzące od producentów Fairtrade: kakao, cukier. Ogółem: 63 %.
Ekologiczne nasiona lnu brązowego znajdują wszechstronne zastosowanie zarówno w kuchni, jak i w kosmetyce.
Olej lniany dzięki tłoczeniu na zimno zachowuje swój naturalny skład. Często używany do sałatek. Zachowuje właściwości lnu.
Ekologiczna suszona żurawina jest szczególnie polecana do zaparzania w formie herbatki.
Ekologiczny krem kokosowo-daktylowy ORZECHY LASKOWE.
Kandyzowana skórka pomarańczowa ma bardzo aromatyczny zapach i mocny owocowy smak.Można ją wykorzystać do wypieków lub do uszlachetnienia deserów.
Tapioka to produkt skrobiowy z egzotycznej rośliny o nazwie maniok. Właściwości odżywcze tapioki od dawna doceniają mieszkańcy Ameryki Południowej, skąd pochodzi. Produkt jest lekkostrawny i pożywny oraz nie zawiera glutenu i jest hipoalergiczny.
Opakowanie zawiera 5 sugerowanych porcji. Produkt Grecki.
Ekologiczna herbatka z szyszek chmielu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.
Ajurwedyjska herbata z ginkgo, trawą cytrynową, werbeną cytrynową Herbata dla wszystkich chcących myśleć jasno Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Ekologiczna soczewica brązowa jest znakomitym składnikiem dań jednogarnkowych oraz dodatkiem do zup, sałatek, dań z warzyw, gulaszu, puree. Znajduje powszechne zastosowanie przy wyrobie wegetariańskich pasztetów i pieczywa.
Ekologiczna włoska czekolada.
MIGDAŁY oraz wanilia Burbon, nadają jej wyśmienity smak i aromat.
Gorąca czekolada do picia to doskonały napój, który rozgrzewa i czaruje smakiem! Idealny pomysł na zimowe wieczory.Zawartość kakao minimum: 40 %.Składniki Fair Trade: kakao, cukier trzcinowy. Ogółem: 90 %.
Bezwonny olej kokosowy jest delikatnie przetworzony parą dzięki czemu jest neutralny w smaku i zapachu.
Owsianka z ekologicznych składników.
Makaron 8-jajeczny krajanka. Podstawą jest semolina - mąka z PSZENICY durum, dzięki której makaron ten nie skleja się i zachowuje doskonałą sprężystość.
Pyszny o każdej porze dnia, doskonały dla osób, które chcą zrównoważyć swoją dietę o białka roślinne, może być stosowany w diecie wegańskiej, jak i w przypadku nietolerancji na LAKTOZĘ, jako zamiennik MLEKA krowiego.
Bazę smalczyku stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne. Idealny do smarowania kanapek i jako dodatek do potraw. Produkt wegański, bezglutenowy.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego białego SEZAMU.
Słodzik stołowy na bazie glikozydów stewiolowych, które występują naturalnie w liściach rośliny Stevia Rebaudiana Bertoni. Zawiera substancję słodzącą.
Belgijskie czekoladki Serca - bezglutenowe, Fair Trade.
Doskonale współgrają zarówno z mlekiem, jak i z jogurtem. Świetnie sprawdzą się również jako smaczna przekąska. Źródło błonnika pokarmowego.Idealne dla osób dbających o sylwetkę, gdyż w 100 g produktu jest tylko 2,7 g cukrów!
Idealne jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego.
Kakao ceremonialne to specjalna forma kakao przygotowywana z ziaren kakaowca o wysokiej jakości, bez dodatku cukru lub mleka.Kakao ceremonialne ma bardzo intensywny smak, który może być dla niektórych ludzi zbyt gorzki.
Staranny dobór najlepszych ziaren arabiki, które nadają tej kawie charakterystyczny aromat i smak. Zrównoważona cielistość, bogaty aromat oraz doskonały smak na podniebieniu.
Mają pyszny, kakaowy smak i są idealnie chrupiące. Muszelki wykonane z pełnego ziarna ŻYTA i OWSA, dostarczą zdrowia i energii na cały dzień. Zabawne muszelki dodają im uroku i sprawiają, że sprawdzają się nie tylko na śniadanie, ale również jako słodka przekąska. Jeśli nie chcesz jeść klasycznych słodyczy lub słonych przekąsek to muszelki te czekają...
Produkt odpowiedni dla wegan. Bez dodatku cukru, zawiera naturalnie występujące cukry. Wstrząsnąć przed użyciem.Produkt UHT.
Morwa biała jest niewielkim drzewem liściastym pochodzącym z Azji. Napary z jej liści, są w smaku słodkawe i delikatne.Morwa biała reguluje poziom cukru we krwi.
Ciastka kruche z kremem o smaku śmietankowym. Zawiera substancję słodzącą. Nie zawierają glutenu, cukru, laktozy, oleju palmowego, jaj i substancji spulchniających. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Gotowa do spożycia fasolka. Idealna do dań meksykańskich. Produkt sterylizowany.
Ekologiczna fasola cannellini w sosie pomidorowym z przyprawami. Danie jest gotowe do spożycia po podgrzaniu.Po otwarciu, zaleca się przełożyć nie wykorzystane od razu danie do szklanego pojemnika aby nie zostało w puszce.
Marmolada z pomarańczy sycylijskich. Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 55 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Odpowiedni do naleśników, wafli, sałatek owocowych, napoi, lodów.
Syrop z pączków sosny może stanowić dodatek do herbat i innych napojów.
Wysoka zawartość: manganu, miedzi, potasu, witaminy C. Źródło: magnezu, wapnia, żelaza.
Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.Wyborna czekolada w kroplach nadaje się zarówno do codziennego łasuchowania, jak również jako dodatek do przepisów na ciasta, desery.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku pizzy.
Konfitura z czerwonej cebuli to doskonały i smaczny dodatek do mięs i pasztetów. Świetne sprawdzi się również jako dodatek do serów pleśniowych, potraw z grilla oraz pieczywa.
Bezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na bazie bułki panierek. Osoby nietolerujące glutenu mogą więc bez obaw cieszyć się smakiem np. tradycyjnie...
Kasza manna dla wielu osób jest dobrze znanym smakiem z dzieciństwa. Ugotowana na MLEKU lub wodzie z dodatkiem konfitur lub świeżych owoców stanowi pyszne połączenie. Idealna na śniadanie czy też podwieczorek.
Ekologiczny czystek należy do najstarszych roślin zielarskich. Napar z czystka może stanowić urozmaicenie codziennej diety.