Brak produktów
Katalog
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
Jest to doskonały dodatek do wielu śródziemnomorskich potraw, marynat do mięs, sałat lub jako składnik samodzielnie przygotowanego sosu Vinegret. Kwasowość 5,5 %.
Suplement diety. Ekologiczne sproszkowane owoce camu camu, charakteryzują się przyjemnym, lekko cierpkim smakiem. Mogą stanowić cenny dodatek do diety. Doskonale komponują się z innymi smakami, nadając im egzotycznego charakteru. Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz przyczynia się do zmniejszenia uczucia znużenia i...
Ekologiczne sproszkowane jagody acai to bardzo cenny i ciekawy dodatek do diety. Dzięki zastosowanej metodzie liofilizacji, gotowy produkt zachowuje pełnię składników odżywczych.
Naturalny, certyfikowany ekologicznie krem z orzechów włoskich, bez żadnych dodatków, przygotowane jedynie z prażonych orzechów.
Ekologiczna kurkuma mielona jest wytwarzana z korzenia ostryżu długiego (Curcyma longa). Ma charakterystyczną intensywnie pomarańczową barwę i pikantny , korzenny smak. Stanowi doskonały dodatek do dań z ryżu , makaronu, gulaszu, sosów, zup oraz majonezu. Świetnie sprawdzi się również w napojach, koktajlach warzywnych, owocowych czy smoothie.
Kawa deserowa o łagodnym smaku.Miejsce pochodzenia ziaren kawy - Tanzania.Stopień wypalenia: 2/3Moc: 3/5
Pietruszka to warzywo cenione za swoje właściwości od pokoleń. Już od blisko 2000 lat wykorzystuje się dobroczynne składniki rośliny. Wyjątkowy stosunek do niej mieli mieszkańcy starożytnej Grecji oraz Rzymianie, którzy uważali ją za świętą. Pietruszka miała zapewniać im przypływ sił witalnych, wzmagała spryt i refleks.
Kuzu to bezglutenowy i wegański środek wiążący do wszelkiego rodzaju potraw, który wytwarzany jest ze skrobi roślinnej.Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.
Kuzu to bezglutenowy i wegański środek wiążący do wszelkiego rodzaju potraw, który wytwarzany jest ze skrobi roślinnej.Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.
Znakomity dodatek do porannych tostów, rogalików czy ulubionych gofrów, naleśników, placków a nawet biszkoptu.Sporządzono z 45 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Źródło białka, magnezu i żelaza. Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w utrzymaniu zdrowych kości. Żelazo pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
Ekologiczna soczewica żółta charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Ma tendencję do rozpadu po ugotowaniu,dlatego doskonale nadaje się jako dodatek do zup, czy gulaszów. Idealnie sprawdza się również w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych.
Szparagi białe w zalewie. Produkt pasteryzowany. Słoik szklany.
Ekologiczne ORZECHY BRAZYLIJSKIE delikatne i łagodne w smaku. Polecamy przede wszystkim jako niezwykle odżywczą przekąskę, dodatek do płatków zbożowych, ciast i innych deserów.
Ekologiczna prażona cebulka to doskonałe urozmaicenie i wykończenie wielu potraw między innymi sałatek, zup czy sosów. Produkt bezglutenowy. Bez dodatku soli.
Zawartość laktozy <0,1 %. Produkt pasteryzowany, UHT.
Niegazowany, orzeźwiający napój na bazie soków owocowych.Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Najlepiej podawać schłodzone.
Trójkąty chrupki to lekka przekąska dla każdego. Delektuj się ich pysznym smakiem zawsze, gdy masz na nie ochotę. Bez glutenu i drożdży.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna malina, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczna żurawina, gotowana, pasteryzowana bez dodanej wody z dodatkiem cukru trzcinowego. 100 g produktu sporzadzono z 100 g owoców żurawiny i 18 g cukru trzcinowego.
Edycja limitowana 1 Kubek termiczny (350 ml) z grafiką YOGI TEA + 1 Herbata Classic 37,4 g (17 x 2,2 g)
Idealna do napojów, deserów, wypieków. Świetnie nadaje się jako dodatek do truskawek ze śmietaną.
Krem orzechowo - czekoladowy. Źródło błonnika pokarmowego. Odpowiedni dla wegan. Bezglutenowy.
Kolorowy makaron w kształcie zwierzątek - dlaczego nie!- Bezglutenowy - formą przypomina kolorowe kółeczka, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu.
Olej shea BIO PLANÈTE to cząstka Afryki w europejskiej kuchni. To „złoto afrykańskich kobiet” jest nie tylko stosowane tradycyjnie w kosmetyce (do pielęgnacji skóry i włosów) i medycynie, ale jest także obecne w diecie.
Ekologiczna quinoa czerwona, znana również jako komosa ryżowa. Z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.
Aminos to sos, który jest idealnym zamiennikiem sosu sojowego. Odpowiedni jako marynata do mięsa, drobiu, owoców morza, do gotowania oraz jako sos do sałatek.
Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari.
Odpowiedni dla dzieci od 6 miesiąca życia po konsultacji z pediatrą.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Zastosowanie stewii jako środka słodzącego pozwoliło na eliminację cukru. Świeży różany smak sprawia, że są zdrowszą alternatywą tradycyjnych cukierków. Zawiera substancje słodzące. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Tylko 4 składniki! Źródło błonnika pokarmowego. Masa kakaowa min. 71 %.
Kapusta kiszona zasmażana z grzybami leśnymi.
Produkt otrzymany przez wysmażanie śliwek. Produkt pasteryzowany. Bez dodanej wody i cukru. 100 g produktu sporządzono z 250 g śliwek węgierek.
Słodzik stołowy na bazie glikozydów stewiolowych, które występują naturalnie w liściach rośliny Stevia Rebaudiana Bertoni. Zawiera substancję słodzącą.
Doskonały smak gorzkiej czekolady PURE&good wzbogacony został kawałkami pomarańczy. Czekolada ta nie zawiera dodatku cukrów oraz oleju palmowego. Zawiera substancje słodzące. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.
Ekologiczne, gotowane kasztany jadalne.
Ekologiczny, gęsty, słodko-kwaśny krem na bazie octu balsamicznego z Modeny. Idealny do mięs, sałatek, a nawet owoców i lodów.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba dla osób na diecie ketogenicznej.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba z orzechami włoskimi. Idealna dla osób na diecie ketogenicznej.
Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne (naturalna pozostałość drobnych cząstek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry.Przed użyciem wstrząsnąć
Jest podstawą zimnych dań. Jego delikatny aromat stanowi idealną bazę do dressingów i dipów.Dobrze komponuje się z tuńczykiem, jajkiem, sałatkami, burakami i kukurydzą.
Ksylitol pozyskuje się z kory brzozy. Występuję naturalnie w niektórych owocach i warzywach.
Źródło naturalnej witaminy C wspierającej pracę układu odpornościowego.Witamina C pochodzi wyłącznie z wytłoczonych owoców róży! Jest w pełni naturalna, owocowa. Owoce róży pochodzą z rodzinnej plantacji i od zaprzyjaźnionych, lokalnych plantatorów.
Czarna herbata BIO Ekspresowa 44,0 g: 20 torebek (2,2 g) Mocna, pobudzająca mieszanka o intensywnym, lekko słodowym smaku, przygotowana z liści z troską zbieranych ręcznie.
Zielona herbata BIO Ekspresowa 30,0 g: 20 torebek (1,5 g) Czysta, autentyczna i niepowtarzalna. Starannie zbierana ręcznie i naturalnie suszona dla uzyskania zrównoważonego i delikatnego smaku.
Ajurwedyjska herbata z anyżem, koprem włoskim, lukrecją Herbata dla wszystkich żyjących w zgodzie z samym sobą Ekspresowa 34,0 g: 17 torebek (2,0 g)
Ekologiczny amarantus jest jedną z najstarszych i najbardziej pożywnych roślin (pseudozbóż) uprawianych na świecie. Doskonały do porannej owsianki, do pieczenia chleba, ciast, zup i dań zbożowych.
BIOallô – smaczna przekąska z grzybów boczniak. Produkt tylko pasteryzowany. Prawdziwie czysta etykieta. Tylko organiczne składniki, bezglutenowe i wegańskie. BIOallô smakuje wyśmienicie z pieczywem lub jako dodatek do makaronów.
Napój herbaciany wzbogacony w niacynę, witaminę B6, biotynę i witaminę B12. Pasteryzowany w niskiej temperaturze dla zachowania wszystkich składników odżywczych.
Idealny do smażenia w wysokiej temperaturze dzięki wysokiej zawartości jednonienasyconych kwasów tłuszczowych. Doskonały także do potraw na zimno takich jak sałatki, surówki, sosy, dressingi.
Gazowany napój o smaku coli z sokiem pomarańczowym. Zawartość owoców 13 %.
Grejpfrut zielony Sweetie to gatunek grejpfruta pochodzący z Izraela.
Średniozmineralizowana woda źródlana. Jako woda chlorkowo-sodowa skutecznie nawadnia.
Czerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili. Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem naan. Możesz również, podsmażyć warzywa i tofu w woku, dodać makaron i mleczko kokosowe. Gotuj przez kilka minut, do...
BIO ketchup - sos pomidorowy dla dzieci, bez dodatku octu, słodzony koncentratem soku jabłkowego i syropem z agawy. Produkt pasteryzowany.
Ketchup sporządzony z 235 g pomidorów na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.