Brak produktów
Katalog
Ekologiczny ekstrakt z liścia melisy lekarskiej - 400 mg
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady...
Ekologiczne orzeszki piniowe charakteryzują się lekkim, żywicznym posmakiem.
Ekologiczne mango suszone to owoc tropikalny, który charakteryzuje się wyjątkowym aromatem.
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.
Ekologiczna fasolka pinto to dekoracyjna roślina strączkowa. Bordowe kropki sprawiają, że dania z jej dodatkiem, nabierają oryginalnego i ciekawego wyglądu.
Wyrób kakaowy z olejem migdałowym i wanilią Bourbon.
Ekologiczna bezglutenowa czekolada z z ziarnami kakaowca. Produkt Fair Trade.
Belgijskie czekoladki trufle z migdałami, bezglutenowe.
Ekologiczna czekolada z kokosowym nadzieniem.
Ekologiczna mąka kokosowa powstaje w wyniku zmielenia miąższu kokosa. Charakteryzuje się wyraźnym kokosowym zapachem i delikatnym, słodkim smakiem. Polecamy do wypieków, deserów, koktajli, musli, sałatek owocowych, jogurtów.
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy i cynamonu.
Ekologiczny sok z owoców Noni. Produkt pasteryzowany.
Mąkę żołędziową można wykorzystywać jako uszlachetniający dodatek do mąki zbożowej w proporcji 2/3 mąki zbożowej i 1/3 mąki żołędziowej i wypiekać chleb, bułki, ciasteczka oraz inne wyroby.
Ekologiczne otręby ORKISZOWE powstają podczas procesu przemiału ORKISZU na grys orkiszowy.
Mieloną GORCZYCĘ przyprawia się MASŁA ziołowe, majonezy, surówki i kalafior, wzbogaca smak mięsa wołowego, wieprzowego, drobiu oraz sosów.
Muszelki to polska nazwa makaronu conchiglie.
Orzo (znany również jako Risoni) to mały, wysuszony makaron kształtem przypominający ziarna ryżu.
Ekologiczne cukierki z nadzieniem.
Ekologiczne grzyby mun zaliczane są do najstarszych grzybów spożywczych świata.
Ekologiczna kapusta czerwona z jabłkiem. Produkt gotowy do spożycia po podgrzaniu.
Ekologiczna, bezglutenowa kapusta z grochem. Produkt pasteryzowany.
Jalape ños są doskonałe zarówno do sałatek czy kanapek. Nadają wyjątkowy smak każdej potrawie. Produkt pasteryzowany.
Produkt wytworzony z wodorostów Nori, zebrany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty i zapakowany. Biały nalot może wynikać z naturalnie występująej soli.
Ekologiczna passata z żółtych pomidorów.
Ekologiczna papryka konserwowa sprawdzi się jako przystawka, dodatek do dań głównych i kanapek. Z uwagi na zdecydowany smak i aromat przypraw doda wyrazistości każdej potrawie, do której zostanie dodana.
Szałwia lekarska jest jednym z ziół o najbardziej wszechstronnym działaniu. Wspiera trawienie, zdrowie układu oddechowego i immunologicznego, a także może stanowić wsparcie przy nadmiernej potliwości.
Zrodzona z pasji do naturalnych fermentów, zbliża klasyczną kombuchę do świata win naturalnych, tworząc wyrafinowane i złożone doznania smakowe.
Kiszony czosnek niedźwiedzi stanowi idealny dodatek do dań gorących czy kanapek.
Ekologiczna mąka ryżowa jasna pochodzi z przemiału białego ryżu.
Ekologiczny burak w proszku charakteryzuje się ciekawym smakiem z nutą słodyczy.
Ekologiczna kawa zielona mielona otrzymana z ziaren kawowca niepoddanych procesowi palenia.
Ekologiczna fasola masłowa. Produkt sterylizowany.
Ekologiczna sproszkowana guarana zawiera naturalną kofeinę, w związku z czym doskonale zastąpi tradycyjną kawę.
Ekologiczny błonnik witalny jest połączeniem nasion babki płesznik oraz łusek babki jajowatej w proporcji 4:1
Czekolada na bazie napoju ryżowego.
Ekologiczna herbata liściasta EARL GREY.
Najwyższej jakości, zielona herbata cejlońska z dodatkiem melisy, werbeny cytrynowej i chmielu. Zioła te pomagają się odprężyć oraz ułatwiają zasypianie. Herbata cechuje się delikatnym, ziołowym aromatem.
Ekologiczne surowe kruszone ziarna kakao, otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.
Makaron ryżowy razowy Spaghetti bezglutenowy.
Dzięki obniżeniu zawartości kwasów wielonienasyconych i podwyższeniu jednonienasyconych olej jest odporniejszy na działanie wysokiej temperatury. Stosując te oleje do smażenia możemy zastępować w kuchni nasycone tłuszcze zwierzęce nienasyconymi tłuszczami roślinnymi.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU czarnego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Opakowanie wystarcza na uzyskanie 2 chlebów.
Soda oczyszczona jest doskonałym zamiennikiem większości chemicznych środków czystości. Można jej używać do sprzątania praktycznie wszystkich powierzchni w domu. W kuchni zastępuje proszek do pieczenia, drożdże, zmiękcza mięso.
W herbacie tej jaśmin połączono z delikatnym smakiem zielonej herbaty.
Ekologiczna czarna herbata Darjeeling z certyfikatem DEMETER.
Jasno palona, o lekkiej cielistości z bogatą kwiatową paletą smaków, o niskiej kwasowości, typowa dla regionu kawowego w południowej Etiopii. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Ekologiczna kawa ziarnista arabica i robusta palona. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Jasno palona kawa o lekkiej cielistości, z bogatą kwiatową paletą smaków o niskiej kwasowości, typowa dla regionu kawowego w południowej Etiopii. Pakowano w atmosferze ochronnej.
Spirulina w kolorze niebieskim jest to odwodniony proszek składający się wyłącznie z ekstraktu z niebiesko-zielonych mikroalg (Arthrospira platensis).
Ekologiczna mieszanka przyprawowa o bardzo intensywnym, słodko-pikantnym, korzennym smaku.
Olej powstał z wyselekcjonowanych ze szczególną starannością, najwyższej jakości ziaren SEZAMU pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych.
Miód Manuka powstaje z herbacianych krzewów, które rosną w najczystszych regionach Nowej Zelandii. Typową cechą Miodów Manuka jest zawartość methylglyoxalu, podawana jako MGO.Kraj pochodzenia: Nowa Zelandia.
Aromatyczna, wielobarwna kompozycja najwyższej jakości wiosennych ziół i kwiatów.
Ekologiczne nasiona Fasoli Mung na kiełki.
Zestaw wyjątkowych herbatek 36 szt osobno pakowane saszetki w 6 smakach