Brak produktów
Katalog
Odkryj nasze MIGDAŁY w gorzkiej czekoladzie! To połączenie chrupiących...
Poczuj idealny moment absolutnej błogości z tymi pralinami.
Świetna na pobudzenie w ciągu dnia lub jako poranna kawa przy śniadaniu.
Rozkoszuj się wyjątkową harmonią smaków z ekologiczną tabliczką kakaową, z pistacjami i olejkiem pomarańczowym. Ten wyrafinowany duet tworzy niezapomniane doznania smakowe.
Ekologiczna biała czekolada.
Pożywny Strogonow pomoże zbudować masę mięśniową, a także wzmocnić serce.
Dojrzewające w słońcu pomidory z własnego gospodarstwa w Toskanii są świeżo przetwarzane.
Idealny do tworzenia prawdziwych wschodnich dań, takich jak np. curry.Przed otwarciem wstrząsnąć.
Delikatna kombucha fermentowana z płatkami dębu to prawdziwie królewski smak. Idealna do świętowania dla wszystkich pokoleń, od najmłodszego do najstarszego.
Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI.
Zamiennik mięsa mielonego bez SOI, jest roślinny i naturalny, bogaty w białko, bezglutenowy i wzbogacony kulturami bakterii LactoSpore®.
Bezalkoholowy drink musujący.
Bezalkoholowy drink musujący.
Red thai to jedno z najbardziej znanych i popularnych dań curry w Tajlandii.
Nasz sos habanero hot to wegański sos o nieporównywanie owocowej pikanterii. Już kilka kropli nadaje potrawom i napojom egzotyczną, pikantną nutę.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również podgrzewany w piekarniku.
Włoska pinsa to obecny trend. Wyobraź sobie ten pyszny, puszysty chleb z odpowiednią chrupkością na zewnątrz. Ciepły, autentyczny włoski chleb, którego nie możesz mieć dość. Pinsa to idealne połączenie pizzy i focacci.
Mieszanka oliwy z oliwek (75 %) i białego octu balsamicznego (25 %).
Jeśli jesteś miłośnikiem chleba i unikasz PSZENICY, wybierz tę doskonałą alternatywę. Ten specjalny chleb omega-3 zawiera więcej składników odżywczych niż chleb PSZENNY lub orkiszowy.
Tikka masala to pyszny wegański sos curry o indyjskich korzeniach.
Curry z Madrasu to łagodny sos wywodzący się z południowych Indii.
Kawa Peruwiański Flaming jest to kawa pochodząca z terenów znajdujących się na wschodnich zboczach Andów. Wilgotny równikowy klimat miesza się tam z zimnymi i suchymi górskimi wpływami. Kawa uprawiana jest na wysokości 1000 - 1800 m n.p.m., gdzie gleby są bardzo żyzne.
Kawa Meksykański Jaguar jest kwintesencją orzechowej przyjemności, silnie akcentuje orzecha laskowego oraz wspaniale równoważy słodycz czekolady, karmelu i toffi. Dodatkowo posiada pobudzające tony cytrusów i jabłek, a nawet lekkiej pikanterii cynamonu.
Kawa Kolumbijska Panda to kwintesencja idealnej równowagi czystego smaku. Tajemnicą kolumbijskiej kawy jest bowiem wspaniała harmonia wszystkich obecnych w niej tonów. Kawy kolumbijskie słyną z kwasowości, która jest jedną z ich charakterystycznych cech. Ta kwasowość jest często opisana jako żywa i rześka.
Kawa Honduraski Słoń charakteryzuje się pełnią łagodnej słodyczy w wyśmienitej oprawie. Podniebienia smakoszy zachwyci delikatnymi nutkami czekolady, karmelu i wanilii. Prawdziwa głębia wrażeń kryje się jednak w aksamitnym, pełnym body. Niska kwasowość i przyjemny aromat to wspaniała propozycja dla wielbicieli espresso, mokki oraz kawy po turecku.
Kawa Etiopski Lis uprawiana jest w regionie Yirgacheffe. To idealny teren do produkcji kawy, niezwykle żyzny a przy tym dość wysoki. Kawowce rosną tutaj na wysokości 1700-2200 m n.p.m. Kawa Etiopski Lis charakteryzuje się intensywnym aromatem i złożonym smakiem, któremu trudno się oprzeć.
Kawa Brazylijska Sowa pozyskiwana jest z okolic São Paulo i Minas Gerais, uprawiana jest na niezbyt wysokich terenach usytuowanych ok. 600 - 1200 m n.p.m. Kawa ta charakteryzuje się delikatnym, łagodnym smakiem, umiarkowanie słodkim aromatem oraz niską kwasowością. Wyróżnia ją także wyważone body.
Tatarak rośnie nad brzegami jezior i stawów, a także wolno płynących rzek. Występuje w całej Europie, ale także w Azji i Ameryce Północnej. Sprawdza się zwłaszcza przy dolegliwościach układu pokarmowego. Niegdyś tatarskie ziele uznawano za środek przeciw pasożytom, które wspiera oczyszczanie organizmu oraz go wzmacnia.
Dziurawiec zwyczajny wspiera trawienie; przyczynia się do funkcjonowania przewodu pokarmowego; pomaga w normalnej produkcji żółci i zwiększa przepływ żółci; przyczynia się do równowagi emocjonalnej i ogólnego samopoczucia; przyczynia się do optymalnego relaksu.
Zielone oczyszczenie BIO 100g MIX Superfoods BIO w proszku
Potreningowe Uzupełnienie BIO 100g MIX Superfoods BIO w proszku
Moya Matcha Daily To Go! w wygodnym jednorazowym opakowaniu. Jedno pudełko zawiera 24 saszetki. Każda saszetka to jedna porcja sproszkowanej zielonej herbaty z Japonii.
Włoski miód z kolendry Alce Nero jest łagodny w smaku z nutą karmelu.
Mąka z topinamburu jest bogatym źródłem błonnika oraz żelaza (20% dziennego zapotrzebowania), potasu (110,5% dziennego zapotrzebowania) i witaminy B1 (15,45% dziennego zapotrzebowania).
Świeżo tłoczona oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, o intensywnym zapachu i niepowtarzalnym aromacie białej trufli.
Niepasteryzowane miso z SOI i ryżu brązowego.
Kremowa zupa z marchwi z dodatkiem mleka kokosowego.
Barszcz jest przygotowany z ekologicznych, wyselekcjonowanych buraków.
Kremowa zupa przygotowana z wyselekcjonowanych ekologicznych pomidorów, przyprawionych różnymi przyprawami, solą i bez żadnych konserwantów.
Ekologiczne, bezglutenowe, gotowe do zjedzenia danie z grzybami shitake, zieloną soczewicą i warzywami w sosie na bazie czerwonego curry z kokosem. Odpowiednie dla wegetarian i wegan.
Olej z pestek winogron jest odporny na działanie wysokich temperatur, dzięki czemu nadaje się do smażenia, grillowania i pieczenia.
Ekologiczne pieczywo chrupkie amarantusowe ekstrudowane. Produkt bezGLUTENowy.
Przekąski z mango Bob Snail.Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Sok z wiśni wytworzony z najwyższej jakości koncentratu. Do bezpośredniego spożycia. Pasteryzowany. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Suplement diety.Physalis Propolis forte bio to ekologiczny kompleks zawierający cenne substancje pochodzące z ula.
Danie gotowe do spożycia po podgrzaniu. Opakowanie zawiera jedną porcję produktu.Pakowano w atmosferze ochronnej. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Ekologiczny krem orzechowy na bazie nieprażonych orzeszków piniowych. Idealny do krakersów, pesto, sosów, ciast i lodów.
Ajurwedyjska herbata z kwiatem lipy, kwiatem rumianku, owocem dzikiej róży Herbata dla wszystkich ceniących siłę spokoju Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Ekologiczna acerola dostępna w formie sproszkowanej stanowi cenne uzupełnienie diety. Poddana procesowi liofilizacji zachowuje pełnię składników odżywczych.
Organiczna zielona herbata z dojrzałych liści drugiego i trzeciego zbioru zbieranych z tych samych krzewów co liście Senchy.
Hojicha to wyjątek wśród japońskich herbat a jej smak w niczym nie przypomina smaku innych zielonych herbat. Hojicha pochodzi z liści zbieranych jesienią i jest prażona w wysokiej temperaturze przez co jej liście nabierają ciemno- brązowego koloru.
Ekologiczny miód kasztanowy charakteryzuje się bardzo intensywną ciemno-bursztynową barwą i lekko gorzkawym smakiem.
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach.
Opakowanie zawiera 5 sugerowanych porcji. Produkt Grecki.
100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH.
Ekologiczna, waniliowa czekolada do picia.
Naturalny aromat waniliowy. Idealny do napojów, deserów, wypieków. Świetnie nadaje się jako dodatek do truskawek ze śmietaną.
Ekologiczna żurawina cięta słodzona cukrem trzcinowym to doskonała i pożywna samodzielna przekąska. Polecamy również jako dodatek do deserów, płatków śniadaniowych, ciast, lodów oraz jako składnik sosów i potraw mięsnych.