Brak produktów
Katalog
Ekologiczny ekstrakt z liścia melisy lekarskiej - 400 mg
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady...
Ostatnio przeglądane
Fioletowy, męski, wali dyktą.
Kardamon dodajemy do ciast, kawy, marynat, słodkich deserów oraz likierów i win.
Przyprawą są zamknięte w małych torebkach nasiona kardamonu. Kardamon ma intensywny, korzenny smak z wyraźną cytrusową nutą.
Pączki róży polecane są jako składnik aromatycznych herbatek ziołowych, piękna ozdoba ciast i innych deserów, a także dodatek do naturalnych mieszanek zapachowych.
Pierzga pszczela to jeden z najcenniejszych produktów pszczelich.
Organiczna matcha z drugiego i trzeciego zbioru.
Ekologiczny mleczko kokosowe. Bez zagęstników i stabilizatorów.
Sok bezpośrednio tłoczony z owoców grejpfruta a nie z soku zagęszczonego (koncentratu). Produkt pasteryzowany.
Ekologiczny bezpośredni sok z ananasa. Produkt pasteryzowany. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Ekologiczny kisiel mniszek z pomarańczą, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku.
Paluszki z samopszy pełnoziarniste.
Pączki Brzozy BIO - herbatka ekologiczna.
Ekologiczne pesto z jarmużu to doskonała alternatywa dla tradycyjnego pesto z bazylii. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do makaronów, pieczywa oraz mięs.Produkt polecany jest weganom. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczny ryż jaśminowy pełnoziarnisty charakteryzuje się delikatnym jaśminowym aromatem. Zachowuje wszystkie cenne składniki znajdujące się w łusce, dzięki czemu jest bardziej wartościowy niż ziarno obłuszczone. Doskonały do przygotowywania zarówno tradycyjnych potraw, jak również tych egzotycznych.
Kawa arabica z ekstraktami z grzybów: lakownica lśniąca (Ganoderma lucidum), soplówka jeżowata (Hericium erinaceus), maczużnik chiński (Cordyceps sinensis).
Olej z orzechów włoskich jest źródłem kwasów tłuszczowych Omega-3. Kwas alfa-linolenowy (ALA) pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi. Korzystne działanie występuje w przypadku spożywania 2 g ALA dziennie (4 ml/ 1 łyżeczka).
Sok z granatu zachwyca swoim smakiem, aromatem i głęboką, czerwoną barwą. Szczególnie polecany jest dla osób poszukujących niskokalorycznych soków (ok. 60 kcal w 100 g).
Doskonały dodatek do ciast, deserów, naleśników. Posiada lekko gorzkawy, charakterystyczny smak.
Bio Baton owocowy "Zanzbiar" wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej.
Bio Baton bakaliowy z suszonym jabłkiem "Urwis" wykonany wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej,
Ekologiczna herbatka z korzenia mniszka. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.Korzeń mniszka jest częstym składnikiem herbatek ziołowych. Przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania żołądka i wątroby, poprawia apetyt, wykazuje działanie prebiotyczne,a także wspomaga metabolizm węglowodanów.
Gomasio ('goma' to Japońskie słowo oznaczające 'SEZAM') jest to mieszanka delikatnie prażonego SEZAMu z nierafinowaną solą morską.
Ekologiczna quinoa trójkolorowa z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.
Rozgrzewająca przyprawa z dodatkiem pomarańczy nadaje napojowi słodko-ostry smak. W ten sposób zimne dni stają się przyjemnością.
Liofilizowany estragon z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do dziczyzny, baraniny, jagnięciny, ryb, farszów i twarogów lub jako składnik ziołowego naparu.
Ekologiczny budyń żołędziowy z dodatkiem suszonego ekstraktu z żołędzi oraz ekologicznych przypraw korzennych. Przygotowany w 100% z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Nie zawiera cukru.
Naturalny syrop z najwyższej jakości ekologicznych owoców dzikiej róży.
Wysoka zawartość: magnezu, wapnia, potasu, manganu, witaminy C. Źródło: miedzi, żelaza.
Wysoka zawartość: manganu, miedzi, potasu, witaminy C. Źródło: magnezu, wapnia, żelaza.
Wysoka zawartość: potas, mangan, witamina C. Źródło: magnez, miedź, żelazo.
Liofilizowany bukiet ziół można wykorzystać w formie przyprawy, np. do sałatek, sosów, drobiu, makaronu, ryżu oraz innych dań.
Konfitura z czerwonej cebuli to doskonały i smaczny dodatek do mięs i pasztetów. Świetne sprawdzi się również jako dodatek do serów pleśniowych, potraw z grilla oraz pieczywa.
Sok z imbiru bezpośrednio tłoczony, naturalnie mętny. Produkt pasteryzowany. Charakteryzuje się wyrazistym ostrym smakiem. Polecamy jako dodatek do herbaty, koktajli, napojów lub rozcieńczony z wodą.
Chleb PSZENNY pełnoziarnisty z oliwą z oliwek extra virgin (4 %) i dekstrozą. Produkt potraktowany alkoholem etylowym.Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 16 sugerowanych porcji po 25 g.
Ekologiczne sproszkowane jagody acai to bardzo cenny i ciekawy dodatek do diety. Dzięki zastosowanej metodzie liofilizacji, gotowy produkt zachowuje pełnię składników odżywczych.
Edycja Limitowana Ekspresowa 2x30,6 g: 2x17 torebek (1,8 g)
Suszone, pyszne i chrupiące plasterki banana są doskonałym zamiennikiem dla konwencjonalnych słodyczy oraz tradycyjnych chipsów. Znakomicie smakują jako samodzielna, słodka przekąska, jak również w musli i płatkach śniadaniowych.
Sok wieloowocowy częściowo z zagęszczonego przecieru, wzbogacony w witaminy B1 (tiaminę), B2 (ryboflawinę), B6, B12, C, E, A, niacynę, kwas pantotenowy, kwas foliowy, biotynę. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Czubryca zielona to mieszanka przypraw, której głównym składnikiem jest cząber.
Aromatyczna indyjska bazylia połączona z owocowymi nutami jabłka i cytrusów tworzy przyjemnie delikatną mieszankę na powitanie wiosny.Spraw sobie cudownie orzeźwiającą herbatkę lub podaruj ją komuś wyjątkowemu w prezencie.
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Chania Kritis, Oliwa z oliwek extra virgin z Krety (PGI) powstaje w skąpanym w słońcu regionie Chania na północy wyspy. Wyjątkowość tej oliwy polega na chronionym oznaczeniu geograficznym (PGI). Oznacza to, że przynajmniej jeden z etapów jej produkcji (produkcja, przetwarzanie, wytwarzanie) musi przebiegać na wyznaczonym obszarze.
Czarna herbata BIO Ekspresowa 40,0 g: 20 torebek (2,0 g) Wysokiej jakości, ręcznie zbierana czarna herbata połączona z wykwintnym olejkiem z bergamotki daje lekko cierpką herbatę z elegancką nutą cytrusową.
Czarna herbata BIO Ekspresowa 40,0 g: 20 torebek (2,0 g) Subtelne nuty owocowe nadają tej herbacie niezwykle pełny smak. Lekki, kwiatowy aromat ożywia tę herbatę.
Zielona herbata BIO Sypana 75,0 g Idealna równowaga wysokiej jakości zielonej herbaty i delikatnego zapachu kwiatów jaśminu. Starannie zbierana ręcznie dla uzyskania wyjątkowo łagodnego, kwiatowego smaku.
Herbata ziołowa BIO Ekspresowa 40,0 g: 20 torebek (2,0 g) Orzeźwiająca, świeża mieszanka mięty pieprzowej, mięty zielonej i delikatnej mięty jabłkowej. Herbata, która sprawia, że pragniesz więcej. Smak: odświeżająco miętowy z delikatnymi nutami jabłkowymi
Bio Baton bakaliowy z suszonymi bananami "Urwis" wykonany wyłącznie z naturalnych składników jakości ekologicznej. Wegański, bez dodatku cukru, bez laktozy, wykonany w technologii raw – przetworzony wyłącznie mechanicznie, bez obróbki termicznej. Wyraźny owocowy smak, o miękkiej konsystencji. Ukochany przez dzieci.
Bezglutenowy chleb wieloziarnisty.
Ekologiczny makaron pełnoziarnisty penne rigate wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum.
Bezglutenowy chleb biały. Opracowany specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Krem kokosowy Rish oszczędza kłopot otwierania i obierania kokosa.
Ekologiczne pieczone warzywne chipsy bezGLUTENowe. Zawierają 60% mniej tłuszczu niż zwykłe chipsy ziemniaczane.
Prager's Kombucha to zdrowy i funkcjonalny napój gazowany na bazie herbaty zielonej, powstały w procesie fermentacji. Zawiera kultury bakterii probiotycznych. napój bezalkoholowy wytwarzany z grupy antyoksydantów niska zawartość cukru
ZDROWY i FUNKCJONALNY SFERMENTOWANY GAZOWANY NAPÓJ BEZALKOHOLOWY: wytwarzany z grupy antyoksydantów na skutek procesu fermentacji wytwarzają się kultury bakterii probiotycznych niska zawartość cukru.
Zdrowy i funkcjonalny sfermentowany gazowany napój bezalkoholowy: wytwarzany z grupy antyoksydantów na skutek procesu fermentacji wytwarzają się kultury bakterii probiotycznych niska zawartość cukru.
Mango, jeden z najpyszniejszych owoców. W swojej wysuszonej formie zachowuje charakterystyczny, słodko winny smak. Czekolada w której kulki mango są zanurzone, tworzy wraz z owocem słodko-winno kremową kombinację.
Sok brzozy ma lekko słomkowy kolor i delikatny, cierpko-gorzki smak. Stanowi antidotum na wiosenne osłabienie, pomaga. Pije się go 2-3 razy dziennie po 1/4 szklanki przez 15-20 dni. Zaleca się nie przekraczać 3 szklanek soku wypijanego w ciągu dnia. Nie wolno go podgrzewać, bo wówczas traci swoje właściwości lecznicze.
Ekologiczny, gazowany, tradycyjny włoski napój Chinotto.
Mieszanka składników superfood: bezteinowego południowoafrykańskiego rooibosa, słodkiej jogody acai i granat.