Brak produktów
Wyjątkowa propozycja dla amatorów intensywnych smaków.
Suplement diety.
Produkt bezglutenowy.
Bezglutenowe Croissants. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu. Opakowanie zawiera 4 sztuki.
Bezglutenowe ciasto cytrynowe. Receptura opracowana specjalnie dla osób z nietolerancją glutenu. Nie zawiera pszenicy i laktozy.
Bezglutenowe gofry. Receptura stworzona specjalnie dla osób z nietolerancją glutenu. Świetne na słodko i na wytrawnie.
Ekologiczna przekąska owsiana z jabłkiem, truskawką i maliną dla dzieci po 12 miesiącu życia. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Owocowa przekąska z mango. Nie zawiera konserwantów i dodatku cukru. Produkt wegański, bezglutenowy, bez mleka i bez soi. Zawiera tylko naturalnie występujące cukry.
Czekolada mleczna 42% kakao. Kakao pochodzące w 100% z Kongo. Nie zawiera glutenu.
Czekolada gorzka 77% kakao. Kakao pochodzące w 100% z Peru. Nie zawiera glutenu. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej.
Bezglutenowe precelki. Opracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Czekolada gorzka 72% kakao. Kakao pochodzące w 100% z Dominikany. Nie zawiera glutenu. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej.
Czekolada gorzka 82% kakao. Kakao pochodzące w 100% z Dominikany. Nie zawiera glutenu. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej.
Wytworzona tylko z naturalnych składników przekąska owocowa bez dodatku cukru, konserwantów i wzmacniaczy smaku.
Ekologiczne mini ciastka kakaowe w kształcie bohaterów z bajki o śwince Peppie.
Gorzka czekolada 99 % bez dodatków. Wegańska, klasyczna, bogata w smaku. Stworzona dla miłośników głębokiego smaku gorzkiej czekolady.
Nie zawiera substancji spulchniających.
Wyjątkowe połączenie ekologicznej mąki orkiszowej z orzeźwiającą nutą cytryny i pikantnym imbirem.
Wysoka zawartość: potas, mangan, witamina C. Źródło: magnez, miedź, żelazo.
Czekolada gorzka 56% kakao z cynamonem. Ekologiczna, bezglutenowa, wegańska, fairtrade.
Czekolada gorzka 72% kakao bez dodatku cukru, słodzona stewią, bezglutenowa. Odpowiednia dla osób na diecie keto.
Ekologiczne paluszki z samopszy z mąki pełnoziarnistej to niezwykły produkt, który łączy w sobie tradycję, zdrowie i dbałość o środowisko.
Rozkoszuj się wyjątkową harmonią smaków z ekologiczną tabliczką kakaową, z pistacjami i olejkiem pomarańczowym. Ten wyrafinowany duet tworzy niezapomniane doznania smakowe.
Rozkoszuj się wyjątkowym smakiem ekologicznej tabliczki kakaowej z niebieską spiruliną (fikocyjaniną) i solą morską.
Czekolada mleczna bez dodatku cukru ze słonym karmelem. Słodzona stewią i erytrytolem. Odpowiednia dla osób na diecie keto.
Baton z nadzieniem o smaku cytrynowego sernika.
Gorzka czekoladka z kawałkami wiśni.
Baton z nadzieniem karmelowym.
Belgijskie czekoladki Serca - bezglutenowe, bez dodatku cukrów.
Belgijskie czekoladki trufle z gorzką czekoladą Fair Trade, bezglutenowe.
Owocowe galaretki ekologiczne stanowią doskonałą przekąskę, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.
Naturalna guma do żucia o smaku cynamonowym z ksylitolem. Zawiera substancję słodzącą.
Naturalna guma do żucia o smaku mięty pieprzowej z ksylitolem. Zawiera substancję słodzącą.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Mini Mufinki z nadzieniem orzechowo - kakaowym.
Owocowe galaretki ekologiczne stanowią doskonałą przekąskę, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych.UWAGA produkt nieodpowiedni do spożycia dla dzieci poniżej 3 lat!
Ekologiczna mleczna czekolada z orzechami laskowymi.
Paluszki z samopszy pełnoziarniste.
Keto czekolada z białkiem z grochu o smaku słonego karmelu. Źródło białka.
Pyszne połączenie chrupkości krakersa i intensywnego smaku papryki.
Belgijskie czekoladki trufle z orzechami laskowymi, bezglutenowe.
Przekąska mango w mlecznej belgijskiej czekoladzie.Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.W opakowaniu znajdują się 3 przekąski.
Ekologiczne wafle z dodatkiem quinoa. Produkowane z wysokiej jakości ekologicznej kukurydzy w sposób gwarantujący zachowanie cennych właściwości pełnego ziarna. Bezglutenowe. Wafle są cienkie, bardzo chrupiące i mają charakterystyczny smak.
Poczuj idealny moment absolutnej błogości z tymi pralinami. Rozkoszuj się w rozpływającym wnętrzu, zatopionym w otoczce z wyśmienitej czekolady.
Poczuj idealny moment absolutnej błogości z tymi pralinami. Rozkoszuj się w rozpływającym wnętrzu, zatopionym w otoczce z wyśmienitej czekolady.
Kompozycja najwyższej jakości owoców i przypraw korzennych, pozwalająca na stworzenie wybornego, aromatycznego grzańca na bazie herbaty lub innego ulubionego, jesienno-zimowego napoju.
Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający.Wyborna czekolada w kroplach nadaje się zarówno do codziennego łasuchowania, jak również jako dodatek do przepisów na ciasta, desery.
Wytworzona tylko z naturalnych składników przekąska owocowa bez dodatku cukru, konserwantów i wzmacniaczy smaku.
Ciastka zbożowe bez dodatku cukru. Słodzone maltitolem.
Kompas to baton lubiący podróżować. Zabierzcie go ze sobą do plecaka, a on zapewni Wam zapas dobrej energii.
Czekolada gorzka z kiwi bez dodatku cukru. Zawiera substancje słodzące. Produkt bezglutenowy.
Żelki „Fred The Snake” to idealna przekąska dla dzieci! Stworzone z myślą o najmłodszych, aby mogli cieszyć się zdrową i smaczną przekąską w szkole, na wycieczkach czy podczas zabawy. Żelki Fred The Snake to nie tylko pyszny smak, ale również naturalny skład, który pokochają zarówno dzieci, jak i rodzice.
BezGLUTENowy baton energetyczny z ziarnami kakao pomaga w przywróceniu naturalnej równowagi organizmu, dodaje nie tylko energii, ale również jest źródłem naturalnych witamin, minerałów i błonnika
Śliwki w czekoladzie to popularny deser. Nasza odsłona tych lubianych przez wielu słodyczy reprezentuje zupełnie nowy poziom jakości.
Żucie gumy z ksylitolem zwiększa odporność na próchnicę. Wykazano, że guma do żucia, bez cukru, słodzona 100 % ksylitolem redukuje płytkę nazębną. Żujemy gumę (maksymalnie 2-3 minuty)w celu pobudzenia wydzielania śliny i przetransportowania Streptococcus mutans z powierzchni zębów do śliny.