Brak produktów
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
Ostatnio przeglądane
Ekologiczny makaron z soczewicy.
Makaron thai style nie zawiera...
Ekologiczny makaron z groszku zielonego.
Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).
Kolorowy makaron w kształcie kółeczek - dlaczego nie!- Bezglutenowy - formą przypomina kolorowe kółeczka, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu.
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Ekologiczny makaron ryżowy FUSILLI.
Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).
JAJA, z których wyrabiamy Sielską kluskę, pochodzą od perliczek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie - bezpośrednio z małych mazowieckich gospodarstw.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Nasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny bezglutenowy makaron gryczany SPAGHETTI.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy FUSILLI.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy PENNE.
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy SPAGHETTI.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny makaron z zielonego groszku RURKA PENNE.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) ŚWIDERKI.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Makaron 8-jajeczny krajanka. Podstawą jest semolina - mąka z PSZENICY durum, dzięki której makaron ten nie skleja się i zachowuje doskonałą sprężystość.
Ekologiczny makaron gryczany SPAGETTI.
Kolorowy makaron w kształcie zwierzątek - dlaczego nie!- Bezglutenowy - formą przypomina kolorowe kółeczka, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu.
Odpowiedni dla dzieci od 6 miesiąca życia po konsultacji z pediatrą.
Makarony jaglane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Ekologiczny makaron ditalinii rigati wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum. Idealny do zup, sałatek i dań jednogarnkowych.
Makaron dla dzieci w kształcie dinozaurów. BezGLUTENowy, bez JAJek, wegański. Czas gotowania 11-13 min.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Orzo (znany również jako Risoni) to mały, wysuszony makaron kształtem przypominający ziarna ryżu.
Fregola to makaron typowy dla tradycji kulinarnej Sardynii, występuje w charakterystycznej formie nieregularnych kuleczek.
Ekologiczny makaron semolinowy.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron (semolinowy) dla dzieci SAFARI.
Makaron w kształcie muszli. Idealny do nadziewania, lekkich sosów i sałatek.
Ekologiczny makaron kukurydziany.
Ekologiczny makaron pełnoziarnisty penne rigate wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum.
Ekologiczny makaron NOODLE. Specjalność Azjatycka do zup i dań z woka.