Brak produktów
Ekologiczna herbatka z ziela macierzanki. Możną nią zastąpić inne...
Herbatka ta była znana i ceniona szczególnie przez Słowian. Według...
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron z zielonego groszku RURKA PENNE.
Makaron angel hair konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i...
Makaron orkiszowy Łazanki wytwarzany jest z ekologicznej białej mąki ORKISZowej bez dodatku jaj i soli.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron w kształcie muszli. Idealny do nadziewania, lekkich sosów i sałatek.
Wysoka zawartość błonnika, źródło białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Makaron thai style nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Ekologiczny makaron gryczany SPAGETTI.
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Ekologiczny makaron z groszku zielonego.
Kolorowy makaron w kształcie kółeczek - dlaczego nie!- Bezglutenowy - formą przypomina kolorowe kółeczka, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu.
Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Ekologiczny makaron z zielonej SOI, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Odpowiedni dla dzieci od 6 miesiąca życia po konsultacji z pediatrą.
Makaron Strozzapreti posiada specyficzny kształt i może być wykorzystywany do sałatek, zup czy zapiekanek.Pakowano w atmosferze ochronnej.
JAJA, z których wyrabiamy Sielską kluskę, pochodzą od perliczek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie - bezpośrednio z małych mazowieckich gospodarstw.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami. Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.
Ekologiczny makaron ditalinii rigati wyprodukowany w 100% z włoskiej pszenicy durum. Idealny do zup, sałatek i dań jednogarnkowych.
Seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami lub mięsem.
Seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami lub mięsem.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Ekologiczny makaron (semolinowy) dla dzieci DINOZAURY.
Ekologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Makaron thai style nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Muszelki to polska nazwa makaronu conchiglie.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Japonii.Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Jest świetnym źródłem błonnika. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów.
Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).
Kolorowy makaron w kształcie zwierzątek - dlaczego nie!- Bezglutenowy - formą przypomina kolorowe kółeczka, które mimo zastosowania wyłącznie bezglutenowych mąk, doskonale trzymają kształt również po ugotowaniu.
Ekologiczny makaron przeznaczony głównie dla najmłodszych konsumentów (od 3 roku życia).
Makarony jaglane to nowa seria ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron dla dzieci w kształcie dinozaurów. BezGLUTENowy, bez JAJek, wegański. Czas gotowania 11-13 min.
Ekologiczny makaron NOODLE. Specjalność Azjatycka do zup i dań z woka.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Azji.
Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów, są podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami.