Brak produktów
Produkt kakaowy z olejem migdałowym, kawałkami precli i solą morską.
Herbata Assam o ostrym słodowym, wyjątkowo bogatym smaku.
Zawartość opakowania przeznaczona jest do wypieku ciasta z 500 g mąki.
Budyń ryżowy z jabłkiem i cynamonem bezglutenowy BIO.
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów mleka (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczny bezglutenowy kisiel o smaku cytrynowym.
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).
Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.
Budyń śmietankowy bezglutenowy BIO.
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów mleka (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczna, bezglutenowa i wegańska galaretka o smaku cytrynowym.
Ekologiczna, bezglutenowa i wegańska galaretka o smaku truskawkowym.
Ekologiczna, bezglutenowa i wegańska galaretka o smaku pomarańczowym.
Ekologiczna, bezglutenowa i wegańska galaretka o smaku wiśniowym.
Ekologiczny bezglutenowy kisiel o smaku truskawkowym.
Ekologiczny bezglutenowy kisiel o smaku wiśniowym.