Brak produktów
Ekologiczny ekstrakt z liścia melisy lekarskiej - 400 mg
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady...
Ostatnio przeglądane
Dzięki delikatnym naturalnym...
Zawartość opakowania przeznaczona jest do wypieku ciasta z 500 g mąki.
Połączenie ekologicznego cukru trzcinowego z wanilią Bourbon. Polecamy do ciast, ciasteczek i deserów.
Ekologiczny bezglutenowy kisiel o smaku truskawkowym.
Ekologiczna, bezglutenowa i wegańska galaretka o smaku wiśniowym.
Ekologiczny bezglutenowy kisiel o smaku wiśniowym.
Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów mleka (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczna, bezglutenowa i wegańska galaretka o smaku truskawkowym.
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów mleka (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego). Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Żelatyna ma szerokie zastosowanie w kuchni, zarówno do potraw słodkich, jak i słonych.
Ekologiczna, bezglutenowa i wegańska galaretka o smaku cytrynowym.
Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
Ekologiczna, bezglutenowa i wegańska galaretka o smaku pomarańczowym.
Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
Ekologiczny bezglutenowy kisiel o smaku cytrynowym.
Produkt bezglutenowy. Budyń można przygotować także przy użyciu różnych typów MLEKA (np. owczego, koziego) oraz napojów (np. sojowego, ryżowego).
Budyń śmietankowy bezglutenowy BIO.