Brak produktów
Musujące Pastylki do Kąpieli dla Dzieci – Kolorowa Zabawa i Pielęgnacja...
Naturalne "tealighty" sojowe idealnie sprawdzą się jako podgrzewacze w...
Kawa z dodatkiem tej przyprawy doskonale zyskuje na aromacie i smaku.
Stworzony na bazie pasty pomidorowej oraz sosu sojowego z dodatkiem karmelizowanego cukru i papryki wędzonej. Produkt pasteryzowany.
Gęsta pasta z kawałkami pomidorów cherry i rukoli. Idealna do pieczywa.
Kompozycja najwyższej jakości starannie wyselekcjonowanych, ekologicznych ziół.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu.Odpowiedni dla wegetarian.
Ekologiczna przekąska na bazie daktyli. Zawiera cukry i substancję słodzącą.
Herbata ziołowa BIO Ekspresowa 40,0 g: 20 torebek (2,0 g) Orzeźwiająca, świeża mieszanka mięty pieprzowej, mięty zielonej i delikatnej mięty jabłkowej. Herbata, która sprawia, że pragniesz więcej. Smak: odświeżająco miętowy z delikatnymi nutami jabłkowymi
Herbata ziołowa BIO Ekspresowa 40,0 g: 20 torebek (2,0 g) Lekko owocowa melisa i trawa cytrynowa w połączeniu z delikatnym rumiankiem i cudownie pachnącą lawendą to przyjemność czystego relaksu wieczorem. Smak: przyjemnie rozgrzewający, ziołowy
Ajurwedyjska herbata z herbatą rooibos, kwiatem rumianku, wanilią Herbata dla wszystkich lubiących zakończyć dzień odrobiną słodyczy Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Zestaw do płukania nosa Yogi's NoseBuddy® - Przyjaciel Twojego nosa to kubek neti wraz z łyżeczką (miarką) oraz instrukcją wyprodukowany przez Skandynawską Szkołę Jogi i Medytacji - Scandinavian Yoga and Meditation School.
BIO ketchup - sos pomidorowy dla dzieci, bez dodatku octu, słodzony koncentratem soku jabłkowego i syropem z agawy. Produkt pasteryzowany.
Asafetyda jest używana głównie w wegetariańskiej kuchni indyjskiej, w której silny aromat czosnku i cebuli poprawia smak wielu potraw.
Ekologiczna herbatka z hibiskusa z owocem dzikiej róży, jabłkiem, cynamonem i miętą pieprzową.
Zioła włoskie w kuchni:dodatek do pizzydo zup, sosów i warzywdo dań z makaronupozwala ograniczyć sól w potrawach
Ekologiczna przyprawa do szarlotki. Szarlotka to najczęściej pieczone i uwielbiane ciasto przygotowywane na różne sposoby. Przyprawa do szarlotki to kompozycja starannie dobranych składników gwarantujących doskonały efekt wypieku.
Połączenie ekologicznego cukru trzcinowego z wanilią Bourbon. Polecamy do ciast, ciasteczek i deserów.
Nasz sos barbecue smakuje owocowo-słodko i naturalnie dymnie.
BeOrganic mieszanki białkowe BIO to zbilansowane kompozycje białek roślinnych, pochodzących wyłącznie z ekologicznych źródeł.
BeOrganic mieszanki białkowe BIO to zbilansowane kompozycje białek roślinnych, pochodzących wyłącznie z ekologicznych źródeł.
Ekologiczne płatki quinoa uzyskiwane są z gniecionego ziarna quinoa (komosy ryżowej). Polecamy jako dodatek do zup, jako składnik past oraz kotletów. Świetnie komponują się z mlekiem, jogurtem i owocami, doskonałe również jako dodatek do ciast i deserów.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki z pełnego przemiału. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Makaron specjalnie opracowany dla osób nietolerujących glutenu. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka.
Organiczny sok z mieszanych koncentratów soków owocowych, pulpy z miazgi owocowej i koncentratu soku z marchwi zmieszanego z niegazowaną wodą.
Ekologiczny chleb esseński żytni, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego żyta.
Nie każdy z nas ma zdolności kulinarne, możliwości i czas by codziennie gotować sobie nowe dania i dobrze się odżywiać. Czasami po prostu brakuje nam pomysłów na obiad. Na szczęście mamy dla Ciebie pyszne dania od firmy Lotao, z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie.
Ekologiczny, tłoczony na zimno olej rzepakowy z dodatkiem płatków nagietka, bławatka oraz róży. Idealny jako dodatek do sałatek, dipów, pizzy oraz innych dań.
Ekologiczna mąka jaglana uzyskana z obłuszczonego ziarna prosa.
Gotowa kompozycja ekologicznych płatków zbożowych to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Polecamy jako dodatek do jogurtu, napoju zbożowego oraz owoców.
Acerola jest naturalnym źródłem witaminy C.Witamina C pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego. Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 200 mlZrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.Przed spożyciem wstrząsnąć.
Ekologiczne ORZECHY PEKAN zaliczane są do jednych z najszlachetniejszych gatunków orzechów.
FRUPP Day to liofilizowane przekąski oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania. Idealnie sprawdzą się na (drugie) śniadanie, w pracy, szkole lub zawsze, gdy dopadnie Cię głód. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji w przekąskach zachowane zostały składniki odżywcze i walory smakowe.
Idealne jako dodatek do MLEKA, jogurtu czy ulubionego napoju roślinnego.Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.
Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych. Oliwa została wyprodukowana wyłącznie z oliwek pochodzących z organicznych plantacji, bez użycia nawozów sztucznych. Oliwa z pierwszego tłoczenia, na zimno. Polecamy do zup, dań gotowych, sałatek, zimnych sosów, pieczenia RYB oraz smażenia.
Ekologiczny ryż biały okrągły charakteryzuje się subtelnym smakiem i niepowtarzalnym aromatem. Doskonały do risotto, sushi i sałatek.
Ekologiczna suszona żurawina jest szczególnie polecana do zaparzania w formie herbatki.
Ekologiczne wafle orkiszowe. Produkowane z wysokiej jakości ekologicznego ORKISZU w sposób gwarantujący zachowanie cennych właściwości pełnego ziarna. Wafle są cienkie, bardzo chrupiące i mają charakterystyczny smak. Doskonale sprawdzą się jako lekka przekąska lub z dodatkami.
Ekologiczna quinoa trójkolorowa z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.
Ekologiczne orzeszki piniowe charakteryzują się lekkim, żywicznym posmakiem.
Makaron 8-jajeczny krajanka. Podstawą jest semolina - mąka z PSZENICY durum, dzięki której makaron ten nie skleja się i zachowuje doskonałą sprężystość.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY płaskurki. Polecamy z sosami Alce Nero.
Seria nowych ekologicznych, bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan.
Ekologiczna owsianka z daktylami figami oraz morelami. Bez dodatku cukru.
Marmolada z pomarańczy sycylijskich. Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 55 g owoców na 100 g wyrobu gotowego.
Liofilizowany lubczyk z uprawy ekologicznej można wykorzystać jako dodatek do zup, sosów, gulaszy, ziemniaków, ryb oraz marynaty.
Wilgotny muffin o smaku kakaowym z kawałkami czekolady, które rozpływają się w ustach. Babeczka na każdą okazję dla miłośników czekolady, młodszych i starszych. Łapcie jednego (lub dwa) i do dzieła!
Bezglutenowa bułka tarta jest alternatywą dla tradycyjnej pszennej, tak często używanej w polskiej kuchni.Do jej produkcji wykorzystano skrobię kukurydzianą i ziemniaczaną. Takie połączenie gwarantuje też ciekawe walory smakowe przygotowanych na bazie bułki panierek. Osoby nietolerujące glutenu mogą więc bez obaw cieszyć się smakiem np. tradycyjnie...
Kasza manna dla wielu osób jest dobrze znanym smakiem z dzieciństwa. Ugotowana na MLEKU lub wodzie z dodatkiem konfitur lub świeżych owoców stanowi pyszne połączenie. Idealna na śniadanie czy też podwieczorek.
Suszone, pyszne i chrupiące plastry kokosów są doskonałym zamiennikiem dla konwencjonalnych słodyczy. Znakomicie smakują jako samodzielna przekąska, jak również w musli i płatkach śniadaniowych
Chipsy TORTILLA kukurydziane paprykowe bezglutenowe.
Chrupki kukurydziano - gryczane Spirale bezglutenowe.
Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Źródło białka, magnezu i żelaza. Magnez przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia, pomaga w utrzymaniu zdrowych kości. Żelazo pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego oraz w prawidłowej produkcji czerwonych krwinek i hemoglobiny.
Ekologiczna soczewica żółta charakteryzuje się bardzo delikatnym smakiem. Ma tendencję do rozpadu po ugotowaniu,dlatego doskonale nadaje się jako dodatek do zup, czy gulaszów. Idealnie sprawdza się również w daniach jednogarnkowych. Można z niej przygotować pasty kanapkowe lub farsz do wypełniania pierogów, krokietów, pasztecików, a nawet pieczeni mięsnych.
Ekologiczna prażona cebulka to doskonałe urozmaicenie i wykończenie wielu potraw między innymi sałatek, zup czy sosów. Produkt bezglutenowy. Bez dodatku soli.
Ekologiczny makaron spaghetti z SOI i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.