Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Danie czerwone curry z grzybami shitake i soczewicą BIO - AUGA 283 g Zobacz większe

Danie czerwone curry z grzybami shitake i soczewicą BIO - AUGA 283 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 17 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 17 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,85 zł.


17,20 zł

6,08 zł za 100 g

Ekologiczne, bezglutenowe, gotowe do zjedzenia danie z grzybami shitake, zieloną soczewicą i warzywami w sosie na bazie czerwonego curry z kokosem. Odpowiednie dla wegetarian i wegan.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
woda, krem kokosowy* (ekstrakt z kokosa* 60%, woda), pomidory*, grzyby shiitake* (łac. Lentinula edodes) 10%, zielona soczewica* 8%, marchew*, ziemniaki*, smażona cebula* (cebula* , olej słonecznikowy*), cukier*, mąka ryżowa*, indyjskie przyprawy curry* 0,8% (zawiera: chili*, zosnek*), sól morska, słodka papryka w proszku*. *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość odżywcza 439/105
Tłuszcz 4.3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3.9 g
Węglowodany 12.2 g
w tym cukry 4 g
Błonnik 2.5 g
Białko 3.1 g
Sól

0.78 g

PRODUCENT: AUGA
BIO: TAK
BEZGLUTENOWY: TAK
WEGETARIAŃSKI: TAK
WEGAŃSKI: TAK
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w temperaturze od 0°C do +25°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Przechowywać w chłodnym miejscu po otwarciu i zużyć w ciągu 2 dni.

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: