Brak produktów
Katalog
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
Smak soku zależy od odmiany owoców. Mętność i osad to zjawisko naturalne (naturalna pozostałość drobnych cząstek miąższu). Zawiera naturalnie występujące cukry.
Pyszna przekąska dla każdego, idealnie nadają się do chrupania przy kawie, herbacie lub szklance mleka
Ajurwedyjska herbata korzenna Herbata dla wszystkich uwielbiających czekoladę Sypana, do gotowania, 90 g
Ajurwedyjska herbata korzenna Herbata, która zapoczątkowała historię YOGI TEA®. Sypana, do gotowania, 90 g
Ajurwedyjska herbata z imbirem, żeńszeniem, chili Herbata dla wszystkich z charakterem Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Ajurwedyjska herbata z lukrecją, koprem włoskim, tymiankiem Herbata dla wszystkich pragnących by ich usłyszano Ekspresowa 32,3 g: 17 torebek (1,9 g)
Ajurwedyjska herbata z mniszkiem, lukrecją, skórką cytrynową Herbata dla wszystkich poszukujących lekkości Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Ajurwedyjska herbata z koprem włoskim, kwiatem rumianku, korzeniem kozłka lekarskiego (waleriany) Herbata dla wszystkich chcących łagodnie zakończyć dzień Ekspresowa 30,6 g: 17 torebek (1,8 g)
Ajurwedyjska herbata z cynamonem, chmielem, skórką pomarańczową Herbata dla wszystkich ufających swojemu szczęściu Ekspresowa 34,0 g: 17 torebek (2,0 g)
Ajurwedyjska herbata z płatkami róży, hibiskusem, kwiatem lawendy Herbata dla wszystkich żyjących z pasją Ekspresowa 34,0 g: 17 torebek (2,0 g)
Ajurwedyjska herbata z łuskami kakaowymi, lukrecją, cynamonem Herbata dla wszystkich uwielbiających czekoladę Ekspresowa 37,4 g: 17 torebek (2,2 g)
z kwiatem rumianku i chmielem z lawendowym olejkiem eterycznym Ekspresowa 35,7 g: 17 x 2,1 g
Kawa rozpuszczalna arabica/robusta.
Słodzik stołowy w tabletkach na bazie glikozydów stewiolowych z rośliny Stevia rebaudiana Bertoni.
Ekologiczna kasza manna (grysik) jest otrzymywana w trakcie przemiału oczyszczonych ziaren PSZENICY zwyczajnej.
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach.
Ekologiczne banany suszone to pyszna i ciekawa w smaku pożywna przekąska.
Gorzka czekoladka z kawałkami wiśni.
Białko z ekologicznych nasion konopi to jedno z najlepszych źródeł białka pochodzenia roślinnego. To bardzo cenny i ciekawy dodatek do diety nie tylko dla osób będących na diecie wegetariańskiej, czy wegańskiej. Może stanowić urozmaicenie każdej potrawy.
Ekologiczna bułka tarta doskonale nadaje się do obtaczania kotletów warzywnych, strączkowych czy mięsnych. Może stanowić zagęszczający dodatek do wszelkiego rodzaju farszy lub pasztetów, a także posypkę, aby pieczony pasztet na wierzchu był smakowicie rumiany. Bułka tarta jest niezbędna również do posypywania foremek do pieczenia ciasta i chleba, aby...
Ekologiczna chlorella to rodzaj ciemnozielonej, jednokomórkowej mikro algi o kształcie kulistym. Ta słodkowodna alga dostępna w formie sproszkowanej pozyskiwana jest z najwyższej jakości glonów z kontrolowanych upraw. Ciemnozielony kolor oraz nazwę zawdzięcza chlorofilowi - naturalnemu barwnikowi. Wyróżnia się bardzo wysoką zawartością błonnika i...
Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past z dodatkiem oliwy i świeżych ziół, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna czarna porzeczka, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Ekologiczna fasolka biała Jaś jest szczególnie znana jako główny składnik popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Doskonale nadaje się do zup, potraw jednogarnkowych, past i pasztetów, a także do sałatek. Jest doskonałym źródłem błonnika i białka roślinnego.
Ekologiczna bezglutenowa granola z kakao.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Naturalna guma do żucia o smaku mięty pieprzowej z ksylitolem. Zawiera substancję słodzącą.
Ekologiczna herbata czarna bezkofeinowa. Składniki Fair Trade: 100 %.
Ekologiczna herbata czarna ekspresowa - SRI LANKA.
Ekologiczna Herbata Czarna liściasta ASSAM.
Produkt homogenizowany z dodatkiem przypraw. Może być wykorzystany jako dip do przekąsek lub past kanapkowych.
Ekologiczna kasza gryczana krakowska otrzymana jest z obłuszczonego i pokrojonego ziarna gryki niepalonej. Ma łagodny i delikatny smak. Najczęściej stosowana jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych, pasztetów, kotletów, past do chleba, a także jako składnik obiadów w połączeniu z warzywami, czy gulaszem.
Ekologiczna kasza jęczmienna otrzymana z obłuszczonego ziarna jęczmienia. Doskonała jako dodatek do zup, np. w słynnym polskim krupniku oraz jako składnik drugich dań w połączeniu z duszonymi warzywami i świeżymi ziołami.
Ekologiczna pełnoziarnista kasza manna z PSZENICY płaskurki.
Ekologiczna pełnoziarnista kasza manna z PSZENICY samopszy.
Witamina C wspomaga funkcjonowanie układu nerwowego i odpornościowego, przyczynia się do zmniejszenia uczucia zmęczenia i znużenia. Witamina C BATOM jest produktem naturalnego pochodzenia, pozyskiwana jest ze skrobi kukurydzianej w wyniku dwustopniowej fermentacji. Ta metoda produkcji witaminy C została opracowana w latach 60-tych dwudziestego wieku w...
Ekologiczne wiórki kokosowe uzyskiwane są z wysuszonego i startego miąższu orzecha kokosowego. Wiórki kokosowe polecamy głównie do wypieków cukierniczych, jako posypkę do deserów, sałatek owocowych i lodów.
Ekologiczna kawa zbożowa w 100% z prażonego jęczmienia. Idealny napój na śniadanie lub podwieczorek. Najlepiej smakuje z dodatkiem gorącego MLEKA lub napoju roślinnego (ryżowego, sojowego lub OWSIANEGO).
Ekologiczna kawa ziarnista Arabica. Produkt zapakowano w atmosferze ochronnej.
Delikatne połączenie fermentowanej herbaty z mieszanką płatków róż i owoców dzikiej róży z holenderskiej prowincji Duin-en Bollenstreek. Delikatnie musująca.
Idealna dla dzieci. 6 placków w opakowaniu. Tortille mogą być wypełnione różnymi rodzajami mięs, ryb, ryżem, fasolą, sałatkami, tofu, lodami.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Ekologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku. Nie posiada charakterystycznego smaku i zapachu, w związku z czym nie zmienia smaku potraw. Polecamy do wypieku placków, chleba, ciast, ciasteczek. Można ją dodać do kisieli, budyni, puddingów, przetworów MLECZNYCH i owocowych. Doskonała również jako zagęszczacz do zup, sosów, musów.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU łuszczonego. Pasta stosowana może być w kuchni makrobiotycznej, wegańskiej i wegetariańskiej, jako dodatek do sosów, dipów, dressingów sałatkowych. Polecana również w wielu potrawach kuchni azjatyckiej. Produkt niepasteryzowany.
Ekologiczne śliwki kalifornijskie bez pestek suszone 100%.
Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych wiśni, dosładzany cukrem trzcinowy, pasteryzowany. Doskonały do picia po rozcieńczeniu, jako dodatek do deserów i napojów.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron z czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) RURKA.
Makaron angel hair konjac nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Odpowiedni dla wegan i...
Makaron thai style nie zawiera tłuszczu, cukru oraz soli. Wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac (uprawiana w Chinach i Japonii). To tradycyjny produkt azjatycki znany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron nie posiada szczególnych walorów smakowych, ale łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników.
Marmolada z czerwonej pomarańczy. Produkt pasteryzowany.
MASŁO klarowane polecamy do pieczenia, duszenia, smażenia lub jako dodatek do potraw w celu wzmocnienia smaku.
Ekologiczna mąka bananowa powstaje w wyniku zmielenia plantanów, czyli warzywnych bananów zielonych. Ma neutralny smak, można więc przyrządzać z niej dania zarówno słodkie jak i wytrawne. Doskonale sprawdza się jako zagęszczacz do zup, sosów i koktajli.