Brak produktów
Katalog
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
Zupa Minestrone jest przygotowana z wyselekcjonowanych ekologicznych warzyw z przyprawami włoskimi, szczyptą soli i bez żadnych konserwantów.
Opakowanie zawiera 12 listków. 20 g żelatyny w listkach starcza na 1 l masy.
Smoothies Fruits to Go to natychmiastowy owocowy zastrzyk energii w wygodnej postaci. Smoothies zawierają wyłącznie świeże owoce. 0% dodatku cukru, sztucznych barwników i wzmacniaczy smaku.
Bezglutenowa galaretka jabłko gruszka cytryna Bob Snail to 100% owoców - 100% naturalnej energii i słodyczy, bez dodatku cukru, barwnikowi konserwantów.
Ekologiczne chipsy bananowe słodzone to pyszna i chrupiąca przekąska, która może stanowić doskonały zamiennik dla konwencjonalnych słodyczy.
Forever Young Kombucha to fermentowany napój na bazie herbaty, stworzony przy użyciu żywych kultur bakterii i naturalnych składników.
Baton wysokoproteinowy o zawartości aż 22 % białka pochodzącego z ryżu brązowego.
Tagatoza to substancja słodząca naturalnego pochodzenia.
Całkowicie pozbawiona cukru gorzka czekolada ze stewią to nasza propozycja na szybką poprawę nastroju. Zastosowanie stewii całkowicie eliminuje cukier w produkcie. Brak glutenu, oleju palmowego oraz użyte naturalne aromaty to tylko kolejne jej atuty.
Bezglutenowe chrupki jaglane o smaku barbecue. Idealna zdrowa przekąska.Pakowano w atmosferze ochronnej.
Ekstrawagancki makaron w kształcie kwiatów.
Kalendarz adwentowy z czekoladkami wegańskimi. Źródło błonnika pokarmowego.
Opakowania dostępne w różnych kolorach. W przypadku zakupu będą wysyłane losowo.
Sok z kiszonego buraka powstaje w wyniku naturalnego procesu kiszenia. Produkt pasteryzowany. Wytrącanie się osadu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady. Przed spożyciem wstrząsnąć.
z zieloną herbatą z cytrusowymi olejkami eterycznymi Ekspresowa 37,4 g: 17 x 2,2 g
Cynamon cejloński ma wyjątkowo delikatny, aromatycznie słodki smak. Wybierz tę przyprawę, jeśli chcesz cieszyć się subtelną nutą cynamonu, który łączy się harmonijnie z innymi aromatami.
Kawa rozpuszczalna bezkofeinowa arabica/robusta.
Ekologiczne jagody inkaskie to egzotyczne owoce, zwane również złotymi jagodami.
Baton z nadzieniem karmelowym.
Baton z nadzieniem mleczno - kawowym i herbatnikami w polewie z mlecznej czekolady espresso. Masa kakaowa min. 32%, sucha masa mleczna: 26%
Ekologiczny cukier trzcinowy jasny charakteryzuje się wysoką rozpuszczalnością. Doskonały jako dodatek do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Ekologiczna fasola mung jest jedną z najbardziej wartościowych gatunków fasoli. Niezwykle pożywna, wyśmienicie smakuje z warzywami i kaszami, a także jako dodatek do zup lub sałatek.
Ekologiczne figi mogą stanowić doskonałą przekąskę zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Świetnie nadają się do dosładzania dżemów owocowych. Polecamy jako dodatek do porannej owsianki, ciast, deserów. Na suszonych figach może występować biały nalot. Jest to zjawisko naturalne, związane z wytrącaniem się fruktozy, które nie wpływa na jakość produktu.
Herbata Oolong, nazywa się ją także herbatą szmaragdową, niebieską, turkusową, smoczą lub ulung. Według chińskiej klasyfikacji zalicza się ją do grupy herbat niebieskich, według polskiej - najczęściej do czerwonych.
Cienko pokrojony marynowany imbir. Stosowany między innymi jako dodatek do sushi. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczne bezglutenowe wafle kukurydziane.
Ekologiczny razowy kuskus otrzymywany jest z pełnoziarnistej mąki semolinowej. Polecamy jako dodatek do dań głównych, duszonych warzyw, zapiekanek i sałatek.
Niegazowany i orzeźwiający napój. Łączy unikalny aromat kwiatu czarnego bzu z delikatnie cierpkim sokiem z cytryny. Idealny do posiłków. Produkt pasteryzowany.
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Ekologiczny makaron (semolinowy) dla dzieci DINOZAURY.
Ekologiczny makaron (żytni razowy) WSTĄŻKA.
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka, nie doprowadzać do zagotowania.
Ekologiczna mieszanka studencka jest oryginalną przekąską skomponowaną na bazie orzechów i suszonych owoców. Doskonała do ciast, wypieków oraz do bezpośredniego spożycia.
Mini Mufinki z nadzieniem malinowym.
Sok bezpośredni, tłoczony (NFC). Produkt pasteryzowany.
Sok z imbiru z dodatkiem soku z cytryn. Sok NFC - tłoczony, nie z koncentratu. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczne pesto czerwone z suszonych pomidorów. Pesto jest tradycyjnym włoskim dodatkiem do makaronu. Należy je jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób kompletny włoski posiłek.
Ekologiczna soczewica czarna Beluga to jedna z ciekawszych odmian soczewicy.Nazwa Beluga nawiązuje do kawioru, do którego soczewica czarna jest bardzo podobna. Beluga doskonale nadaje się jako dodatek do zup, dań jednogarnkowych oraz pikantnych przekąsek. Dobrze komponuje się z sałatkami oraz daniami z warzyw.
Ekologiczna skrobia kukurydziana doskonała do zagęszczania zup i sosów. Polecamy również do zrobienia domowego kisielu czy budyniu.
Ekologiczne orzeszki pistacjowe to owoce pistacji właściwej (Pistacia vera), mają postać owalnego pestkowca przypominającego nieco oliwkę i należą do jednego z najbardziej odżywczych gatunków orzechów. Znane również jako zielone MIGDAŁY. Ekologiczne PISTACJE nieprażone i niesolone, to wyśmienita samodzielna przekąska.
Ekologiczne płatki JĘCZMIENNE uzyskuje się z gniecionych ziaren jęczmienia. Płatki JĘCZMIENNE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczny ryż brązowy długoziarnisty zachowuje wszystkie cenne składniki znajdujące się w łusce, dzięki czemu jest bardziej wartościowy niż ziarno obłuszczone. Ryż brązowy polecamy jako dodatek do dań mięsnych, sałatek oraz dań egzotycznych.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczna quinoa czarna, znana również jako komosa ryżowa. Z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.
Ekologiczne płatki OWSIANE błyskawiczne uzyskuje się z oczyszczonych i gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki ŻYTNIE uzyskuje się z gniecionych ziaren żyta. Płatki ŻYTNIE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz owocami.
Ekologiczny sos pomidorowy. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi również doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół.
Kolendra służy do przyprawiania wędlin (zwłaszcza mortadeli i serdelowej), pasztetów, konserw mięsnych i rybnych, likierów i wódek oraz wielu mieszanek przyprawianych np. pieprzu ziołowego i curry.
Jest składnikiem różnych mieszanek przyprawowych. Nadaje charakterystyczny smak rosołom i potrawom z drobiu. Można dodawać ją do musztardy i sosów.
Bazylią przyprawia się sosy do spaghetti, ryby, potrawy duszone, potrawy z grzybów, zupy, sałatki, kurczaki, potrawy z jaj i ryżu. Można ją łączyć z innymi ziołami.
Suszony owoc jałowca stosowany jest do mięs i drobiu: do dziczyzny, baraniny oraz potraw z fasoli. Dodaje się go do mieszanek peklujących, marynat, kiszonych ogórków i kapusty.
Dobry smak uzyskujemy po dodaniu kminku do kwaszonej kapusty, gulaszu oraz pieczeni wieprzowej. Kminkiem przyprawia się też zupy, potrawy z ziemniaków i fasoli oraz sery biały i żółty.
Przyprawa do dań z ziemniaków jest doskonałą kompozycją, dzięki której potrawy z ziemniaków zyskują nowy, wspaniały smak i aromat.
Mięso przyprawić bezpośrednio przed pieczeniem wklepując przyprawę w kawałki mięsa lub macerować przyprawę połączoną z olejem.
Starannie dobrane zioła i przyprawy nadają potrawom wspaniały smak i aromat. Poleca się do ciężkostrawnych dań z nasion strączkowych. Przyprawę należy dodawać pod koniec gotowania.
Przyprawa szczególnie stosowana do potraw tłustych, mająca również zastosowanie do zup, sosów i pieczeni.
Kompozycja ziół i przypraw doskonale podnosi walory smakowo-zapachowe wszystkich zup warzywnych.
Jest to produkt w 100 % roślinny, nie zawiera laktozy. Wstrząsnąć przed użyciem. Produkt UHT.
Sól morska pozyskiwana jest przez odparowanie wody morskiej. To najbardziej znana przyprawa w naszej kuchni.