Brak produktów
Katalog
Ekologiczny ekstrakt z liścia melisy lekarskiej - 400 mg
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady...
Ostatnio przeglądane
Naturalny, organiczny dezodorant w...
Naturalny, organiczny dezodorant w...
Ekologiczna mieszanka studencka jest oryginalną przekąską skomponowaną na bazie orzechów i suszonych owoców. Doskonała do ciast, wypieków oraz do bezpośredniego spożycia.
Ekologiczny sos z zagęszczonych pomidorów. Wyśmienicie smakuje z włoskim, ekologicznym makaronem Alce Nero. Stanowi doskonałą bazę dla innych sosów, np. z dodatkiem warzyw (bakłażan, cukinia, papryka) i aromatycznych, świeżych ziół (bazylia, rozmaryn i tymianek)
Sok bezpośredni, tłoczony (NFC). Produkt pasteryzowany.
Złota, lekko błyszczą przekąska o chrupiącej teksturze.
Ekologiczne pesto czerwone z suszonych pomidorów. Pesto jest tradycyjnym włoskim dodatkiem do makaronu. Należy je jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób kompletny włoski posiłek.
Napój kombucha typu shot, który stanowi połączenie filtratu z fermentatu kombuchy bogatego w niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania układu trawiennego probiotyki z kurkumą i czarnym pieprzem, które dodatkowo ochronią i zadbają o detoksykację Twojego organizmu.
Ekologiczne płatki kukurydziano - kakaowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne płatki OWSIANE błyskawiczne uzyskuje się z oczyszczonych i gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczny liść melisy.
Kolendra służy do przyprawiania wędlin (zwłaszcza mortadeli i serdelowej), pasztetów, konserw mięsnych i rybnych, likierów i wódek oraz wielu mieszanek przyprawianych np. pieprzu ziołowego i curry.
Przyprawa powszechnie stosowana do zup, mięs, ryb, marynat, wędlin. Grubo tłuczone ziarna doskonale nadają się do przyprawiania steków.
Suszony owoc jałowca stosowany jest do mięs i drobiu: do dziczyzny, baraniny oraz potraw z fasoli. Dodaje się go do mieszanek peklujących, marynat, kiszonych ogórków i kapusty.
Dobry smak uzyskujemy po dodaniu kminku do kwaszonej kapusty, gulaszu oraz pieczeni wieprzowej. Kminkiem przyprawia się też zupy, potrawy z ziemniaków i fasoli oraz sery biały i żółty.
Przyprawa do dań z ziemniaków jest doskonałą kompozycją, dzięki której potrawy z ziemniaków zyskują nowy, wspaniały smak i aromat.
Mięso przyprawić bezpośrednio przed pieczeniem wklepując przyprawę w kawałki mięsa lub macerować przyprawę połączoną z olejem.
Starannie dobrane zioła i przyprawy nadają potrawom wspaniały smak i aromat. Poleca się do ciężkostrawnych dań z nasion strączkowych. Przyprawę należy dodawać pod koniec gotowania.
Przyprawa szczególnie stosowana do potraw tłustych, mająca również zastosowanie do zup, sosów i pieczeni.
Ekologiczny, tłoczony sok jabłkowy. Sok jest nieklarowany, bez dodatku cukru, poddany pasteryzacji.
Ekologiczna herbatka z koszyczków rumianku. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.
Sok z brzozy, czyli oskoła, pozyskiwany jest bez szkody dla drzew, wyłącznie w polskich lasach, w okolicy Puszczy Białowieskiej. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczna herbata zielona z cytryną.
Kombucha ta jest mieszanką owoców aceroli z amazońskiego lasu deszczowego z północy Brazylii i imbiru z indyjskiej prowincji Gudźarat. Ręcznie przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna herbata kombucha warzona z imbirem i acerolą. Delikatnie musująca.
Ekologiczne wafelki (4x30g)
Papier ryżowy do spring rolls czy sajgonek to produkt, dzięki któremu można przygotować jeden z najpopularniejszych przysmaków kuchni chińskiej. Wytwarzany jest on z mąki ryżowej. Można w nim umieścić farsz, by przygotować wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju spring rolls czy sajgonki.W opakowaniu jest 10 sztuk.
Ekologiczna ashwagandha (żeń-szeń indyjski) to roślina o bardzo długiej tradycji stosowana m.in. w medycynie ajurwedyjskiej od ponad 2000 lat.
Nie zawiera cukrów. Produkt UHT. Wstrząsnąć przed spożyciem. Produkt nie nadaje się do ubijania. Może być stosowany na zimno lub na gorąco. Wysoka zawartość tłuszczów nienasyconych.
Ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany.
Imbirowa pikantność wzbogacona została kremową konsystencją ciemnej czekolady.
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy.
Ekologiczny kisiel z owocami jagodowymi.
Ekologiczny bulion bez dodatku cukrów.
Ekologiczna czekolada z nadzieniem truflowym.
Masa kakaowa min. 36 %. Zawiera alkohol 2,2 % obj.
Ekologiczne ORZECHY LASKOWE to bardzo pożywny owoc leszczyny.
Mleczna czekolada z kremowym nadzieniem.
Ekologiczna fasolka biała to znana i chętnie stosowana roślina strączkowa.
Ajurwedyjska herbata z tulsi, lukrecją, pomarańczą Herbata dla wszystkich poszukujących spokoju na codzień Ekspresowa 34,0 g: 17 torebek (2,0 g)
Świetna propozycja zarówno dla profesjonalnych baristów, jak i tych, którzy preferują spożywanie kawy w domowym zaciszu.
Sok bezpośrednio tłoczony z owoców pomarańczy a nie z soku zagęszczonego (koncentratu). Produkt pasteryzowany.
Ekologiczna tapioka pozyskiwana jest z bulw korzeniowych manioku.
Sól kłodawska to doskonała alternatywa dla soli kuchennej. Nierafinowana, nie zawiera substancji przeciwzbrylającej.
Mieszanka liofilizowanych oraz suszonych skórek z pomarańczy.
Olej rzepakowy o wysokiej zawartości witaminy E i K.
Żurek żytni BIO koncentrat. Produkt rolnictwa ekologicznego, odpowiedni dla wegan.
Ekologiczny napój gazowany pomarańczowy. Produkt pasteryzowany.
Makaron z mąki z pszenicy ORKISZOWEJ. Bez dodatku jaj i soli.
Bob The Snail przekąska jabłkowo - truskawkowa w mlecznej belgijskiej czekoladzie.Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. W opakowaniu znajdują się 3 przekąski.
Sok bezpośrednio tłoczony z owoców czerwonych winogron. Produkt pasteryzowany. Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym.
Napój herbaciany delikatnie musujący z dodatkiem yerba mate. Zawiera kofeinę (17 mg na 100 ml); nie zaleca się stosowania u dzieci i kobiet w ciąży.
Kora dębu wykorzystywana jest w ziołolecznictwie od setek lat. Wykazuje korzystny wpływ na ogólną kondycję i wygląd skóry. Wspiera także górne drogi oddechowe.
Ekologiczny kisiel kurkuma z dynią z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku.
ŚMIETANKA ta zamieni każdą kawę w ciekawy, kremowy napój, który przypadnie do gustu nawet najbardziej wybrednym kawoszom. Zawartość tłuszczu wynosi 10 %, co urozmaica smak i wzbogaca kawę. Doskonale złagodzi jej smak, nadając niezwykłej delikatności i aksamitności.Produkt UHT - nie wymaga przechowywania w lodówce do momentu otwarcia opakowania.
Ekologiczne ORZECHY NERKOWCA charakteryzują się delikatnym, lekko słodkim smakiem. Stanowią pożywną przekąskę, a także ciekawy dodatek do duszonych lub pieczonych warzyw, ciast, deserów i sałatek.
Sól w połączeniu z ziołami ma niepowtarzalny smak przez co skutecznie podnosi walory smakowe potraw.
Czekolada mleczna ze słonym karmelem Fair Trade.
Ekologiczny ocet jabłkowy o kwasowości 5 %.
Jabłkowo-wiśniowe przekąski Bob Snail.Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.W opakowaniu znajdują się 3 przekąski.
Przekąska mango w mlecznej belgijskiej czekoladzie.Zawiera substancję słodzącą. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.W opakowaniu znajdują się 3 przekąski.
FRUPP Day to liofilizowane przekąski oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania. Idealnie sprawdzą się na (drugie) śniadanie, w pracy, szkole lub zawsze, gdy dopadnie Cię głód. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji w przekąskach zachowane zostały składniki odżywcze i walory smakowe.
Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi.