Brak produktów
Katalog
Nasturcja to ozdobna roślina uprawna, wykorzystywana również w...
Ekologiczna herbatka z rumianku. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.
Ekologiczny imbir kandyzowany znajduje głównie zastosowanie jako ceniona przyprawa w kuchni orientalnej. Może być dodatkiem do herbaty, przetworów, wypieków oraz potraw, np. sushi.
Ekologiczne owocowe wężyki stanowią wyśmienitą przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze!
Ekologiczna mąka ORKISZOWA otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren PSZENICY ORKISZ. ORKISZ jest starą odmianą PSZENICY. W starożytności ceniony za swoje walory odżywcze.
Ekologiczna mąka ŻYTNIA typ 2000 jest mąką pełnoziarnistą, tzn. pochodzi z pełnego przemiału całego ziarna żyta. Polecamy do wypieków ciemnego chleba żytniego (bardzo zwarta konsystencja), pieczywa mieszanego, ciasta makaronowego, do przyrządzania zakwasu na żur oraz do zagęszczania pasztetów warzywnych.
Ekologiczne morele suszone smakują wyśmienicie jako samodzielna przekąska oraz jako dodatek do ciepłej owsianki na słodko, do ciast, deserów, kompotów np. w połączeniu z innymi owocami oraz do różnych, ciekawych smakowo sosów. Polecamy także jako dodatek do mięs, sałatek, pierogów, knedli.
Doskonale nadaje się jako dodatek serów, sałatek, potraw z grzybów, mięsa, dziczyzny, ryby i sosów. Poprawia on smak białego sera, jogurtów oraz pieczywa.
Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, ryb, pasztetów i omletów.
Ekologiczny, tłoczony sok jabłkowy. Sok jest nieklarowany, bez dodatku cukru, poddany pasteryzacji.
Sok z kiszonego buraka powstaje w wyniku naturalnego procesu kiszenia. Produkt pasteryzowany. Wytrącanie się osadu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Ekologiczna herbatka z koszyczków rumianku. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.
Sok z brzozy, czyli oskoła, pozyskiwany jest bez szkody dla drzew, wyłącznie w polskich lasach, w okolicy Puszczy Białowieskiej. Produkt pasteryzowany.
Słodki, prażone migdały z cynamonem.
Ekologiczny kisiel z owocami jagodowymi.
Mleczna czekolada z kremowym nadzieniem.
Sól kłodawska to doskonała alternatywa dla soli kuchennej. Nierafinowana, nie zawiera substancji przeciwzbrylającej.
Sok bezpośrednio tłoczony z owoców grejpfruta a nie z soku zagęszczonego (koncentratu). Produkt pasteryzowany.
Jabłkowo-truskawkowe przekąski Bob Snail.Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry.W opakowaniu znajdują się 3 przekąski.
JAVA to naturalna woda mineralna alkaliczna, niegazowana średniozmineralizowana. Posiada unikalny w skali Europy zasadowy wskaźnik pH 9,2.Nazwa otworu: Humniska, położona we wsi Humniska, gmina Brzozów.Osad jest zjawiskiem naturalnym. Opakowanie szklane.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Sól kłodawska to doskonała alternatywa dla soli kuchennej. Nierafinowana, nie zawiera substancji przeciwzbrylającej.
Ekologiczny sok z brzozy z dodatkiem soku z pigwowca.
FRUPP Day to liofilizowane przekąski oparte na płatkach owsianych i owocach – w formie pysznych i wygodnych kostek, gotowych do schrupania. Idealnie sprawdzą się na (drugie) śniadanie, w pracy, szkole lub zawsze, gdy dopadnie Cię głód. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji w przekąskach zachowane zostały składniki odżywcze i walory smakowe.
Kawa z dodatkiem tej przyprawy doskonale zyskuje na aromacie i smaku.
Ekologiczny produkt bezglutenowy. Źródło naturalnego błonnika pokarmowego, fosforu, magnezu, potasu, wapnia i żelaza.Nie zawiera tłuszczu pochodzenia zwierzęcego, ani mleka.
MIGDAŁY oraz wanilia Burbon, nadają jej wyśmienity smak i aromat.
Sól czarna Kala Namak charakteryzuje się wyrazistym aromatem. Jest podstawowym składnikiem dań kuchni indyjskiej. Polecamy do ostrych sosów i pikantnych przekąsek.
Galaretka bez cukru Celiko jest przeznaczona dla osób stosujących dietę niskocukrową, dbających o linię i używających słodzików zamiast cukru. Stosując ją samodzielnie możesz kształtować smak i kaloryczność swojego deseru.Opakowanie wystarcza na przygotowanie 4 porcji galaretki po ok. 130 g.
Nie zawiera żelatyny. Szybko tężeje. Świetnie nadaje się do deserów, ciast i żelek. Odpowiednia dla osób stosujących dietę bezglutenową oraz dbających o linię.
ORZECHY NERKOWCA oblane czekoladą. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Produkt odpowiedni dla wegan.
Słodzik stołowy na bazie erytrytolu i glikozydów stewiolowych ze stewii.
Ekologiczny budyń waniliowy z dodatkiem ekologicznej wanilii, przygotowany w 100% z naturalnych składników bez dodatku sztucznych aromatów. Nie zawiera cukru.
Chrupki kukurydziano - gryczane Spirale bezglutenowe.
Baton z mlecznej czekolady z nadzieniem nugatowym z kawałkami wafelków
Koncentrat składa się wyłącznie z bezglutenowej mąki gryczanej, wody i soli - składniki te poddawane są naturalnemu kiszeniu. Produkt pasteryzowany. Przed użyciem mocno wstrząsnąć butelką. Ekologiczny koncentrat żurku dodać do 0,6 litra wrzącej wody lub bulionu i zagotować. Przyprawić do smaku.
Średniozmineralizowana woda źródlana. Jako woda chlorkowo-sodowa skutecznie nawadnia.
Zawartość owoców minimum 52 %. Przed spożyciem wstrząsnąć.
Asafetyda jest używana głównie w wegetariańskiej kuchni indyjskiej, w której silny aromat czosnku i cebuli poprawia smak wielu potraw.
Napój pasteryzowany, lekko gazowany z natury delikatnie mętny.
Produkt wytwarzany jest z konjac glucomannan - rośliny uprawianej w Azji od 2000 lat.
Bezglutenowe rurki z kremem.
Kruche ciastka czekoladowe z kawałkami czekolady. Zjednają sobie każdego miłośnika słodkości.
Oblaty to produkt wypiekany zgodnie z tradycją śląską. Oblaty są niepowtarzalnie cienkie oraz niezwykle chrupiące. Oblaty w swoim składzie posiadają przede wszystkim węglowodany złożone i niewielką ilość białka.
Ekologiczne bezGLUTENowe pieczone chrupki kukurydziane o smaku ketchupowym. Idealna przekąska dla dzieci!
Ekologiczne chrupki kimifinne to świetna przekąska dla dzieci i dorosłych. Serduszka o smaku słonego karmelu nie zawierają glutenu, soi i orzechów.
HOLOPOPS lizak "pierścień" pudrowy bez cukru o smaku truskawkowym z witaminą C i D.
Passata pomidorowa Eureko to kulinarne mistrzostwo południa Włoch zamknięte w słoiku.
Jabłkowo-malinowa przekąska Bob Snail.
Kompas to baton lubiący podróżować. Zabierzcie go ze sobą do plecaka, a on zapewni Wam zapas dobrej energii.
Amaizin Coco Crispy Rolls - słodkie, chrupiące i wykonane z ekologicznego napoju kokosowego ze Sri Lanki. Całkowicie naturalne składniki, bezglutenowe i w 100 % wegańskie.
Ekologiczne, bezglutenowe chrupki kukurydziane o smaku orzechowym w kształcie mamutów.
Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
Co wyróżnia budyń proteinowy? Budyń proteinowy jest produktem funkcjonalnym będącym źródłem białka, dzięki zawartości WPC, jednocześnie zachowując wszystkie właściwości tradycyjnego budyniu tj. smak, konsystencja, czy zapach.
Żelki „Fred The Snake” to idealna przekąska dla dzieci! Stworzone z myślą o najmłodszych, aby mogli cieszyć się zdrową i smaczną przekąską w szkole, na wycieczkach czy podczas zabawy. Żelki Fred The Snake to nie tylko pyszny smak, ale również naturalny skład, który pokochają zarówno dzieci, jak i rodzice.
Ekologiczne paluszki orkiszowe z mąki pełnoziarnistej to wyjątkowy produkt, który łączy w sobie naturalny smak, wartości odżywcze oraz troskę o środowisko.
Nasze ekologiczne paluszki owsiane z mąki pełnoziarnistej z dodatkiem kurkumy to wyjątkowy produkt, który łączy w sobie zdrowie, smak i troskę o środowisko.
Bubble Bob Mango Joy o smaku mango to napój, który zachwyca swoją egzotyczną świeżością i energią.