Brak produktów
Ciastka w kształcie zwierzaczków to idealny wybór na słodki poczęstunek...
Dla każdej kobiety niezależnie od typu cery, która szuka dobrego...
Migdały w czekoladzie mlecznej i cynamonie.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Smaczna przekąska, którą można chrupać w domu i w podróży.
Indonezyjski sos ketjap manis - słodki sos SOJOWY, powstały z połączenia cukru kokosowego, sosu sojowego oraz przypraw.Sos ketjap manis ma gęstszą konsystencję niż tradycyjne sosy sojowe i spływa powoli, niczym syrop.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny makaron bezglutenowy RAMEN z ryżu brązowego w stylu JAPOŃSKIM. Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Promocja. Najniższa cena z ostatnich 30 dni sprzed zastosowania pierwszej obniżki: 13,90 zł Ekologiczny napój kokosowy stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem.
Furikake to pyszna, chrupiąca mieszanka SEZAMu i japońskich alg morskich. W Japonii jest często używane do ryżu, sałatek, ryby lub do domowego sushi.
Czerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili. Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem naan. Możesz również, podsmażyć warzywa i tofu w woku, dodać makaron i mleczko kokosowe. Gotuj przez kilka minut, do...
Kuzu to bezglutenowy i wegański środek wiążący do wszelkiego rodzaju potraw, który wytwarzany jest ze skrobi roślinnej.Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.
Ekologiczna prażona cebulka to doskonałe urozmaicenie i wykończenie wielu potraw między innymi sałatek, zup czy sosów. Produkt bezglutenowy. Bez dodatku soli.
Uniwersalna przyprawa słona o intensywnym smaku umami.Po prostu nalej i ciesz się smakiem! Użyj sosu umami jako sosu do makaronu, jako sosu do poke lub miski Buddy, jako dipu do sushi, jako sosu do sałatek lub jako przyprawy do zup. Można w nim nawet marynować tofu lub tempeh. Możliwości są nieskończone!
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Ekologiczny krem z prażonych Orzechów Nerkowca.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Odpowiedni do dań z warzywami, zup, sałatek i dressingów.
Mata bambusowa o rozmiarach 24 x 24 cm, służąca do zwijania sushi.
Pałeczki wykonane z drewna bambusowego, które jest wytrzymałe i ma wysoką odporność na złamanie.
Kuzu to bezglutenowy i wegański środek wiążący do wszelkiego rodzaju potraw, który wytwarzany jest ze skrobi roślinnej.Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.
Ekologiczne kiszone śliwki japońskie ume.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Ekologiczny chleb esseński żytni, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego żyta.
Produkowana w Japonii w niezmienionej formie od ponad 150 lat. Szczotka zbudowana jest tylko z dwóch materiałów: ze stalowego drutu oraz włókien skorupy orzecha kokosowego.