Brak produktów
MozziWatch® Spray jest bezpieczną alternatywą dla syntetycznych...
Baton kawowy zawierający, świeżo paloną kawę z lokalnej palarni. Ma...
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Idealnie sprawdzi się jako polewa do ciast, naleśników lub deserów.
Uniwersalna przyprawa słona o intensywnym smaku umami.Po prostu nalej i ciesz się smakiem! Użyj sosu umami jako sosu do makaronu, jako sosu do poke lub miski Buddy, jako dipu do sushi, jako sosu do sałatek lub jako przyprawy do zup. Można w nim nawet marynować tofu lub tempeh. Możliwości są nieskończone!
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Kuzu to bezglutenowy i wegański środek wiążący do wszelkiego rodzaju potraw, który wytwarzany jest ze skrobi roślinnej.Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.
Włoska pinsa to obecny trend. Wyobraź sobie ten pyszny, puszysty chleb z odpowiednią chrupkością na zewnątrz. Ciepły, autentyczny włoski chleb, którego nie możesz mieć dość. Pinsa to idealne połączenie pizzy i focacci.
Jeśli jesteś miłośnikiem chleba i unikasz PSZENICY, wybierz tę doskonałą alternatywę. Ten specjalny chleb omega-3 zawiera więcej składników odżywczych niż chleb PSZENNY lub orkiszowy.
Jedna łyżka tej autentycznej żółtej pasty curry nada Twojemu daniu pyszny tajski smak.
Łagodny, kremowy, indyjski sos curry, ale bez tych wszystkich zbędnych dodatków.
Ekologiczny krem z prażonych Orzechów Nerkowca.
Niepasteryzowane miso z SOI i ryżu brązowego.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny napój kokosowy stanowi doskonałe uzupełnienie w kuchni orientalnej, a w szczególności potraw z curry. Charakteryzuje się delikatną konsystencją oraz głębokim aromatem.
Migdały w czekoladzie mlecznej i cynamonie.
Furikake to pyszna, chrupiąca mieszanka SEZAMu i japońskich alg morskich. W Japonii jest często używane do ryżu, sałatek, ryby lub do domowego sushi.
Czerwone curry to mieszanka tajskich przypraw z wyraźną nutą chili i trawy cytrynowej. Czerwony kolor zawdzięcza czerwonemu chili. Wystarczy dodać mleczko kokosowe, warzywa oraz mięso aby zrobić pyszne danie. Podawaj z ryżem lub chlebem naan. Możesz również, podsmażyć warzywa i tofu w woku, dodać makaron i mleczko kokosowe. Gotuj przez kilka minut, do...
Kuzu to bezglutenowy i wegański środek wiążący do wszelkiego rodzaju potraw, który wytwarzany jest ze skrobi roślinnej.Nie wpływa na smak potrawy i w przeciwieństwie do skrobi kukurydzianej, kuzu sprawdza się również w daniach kwaśnych lub jako zamiennik jajka.
Tikka masala to pyszny wegański sos curry o indyjskich korzeniach.
Ekologiczna prażona cebulka to doskonałe urozmaicenie i wykończenie wielu potraw między innymi sałatek, zup czy sosów. Produkt bezglutenowy. Bez dodatku soli.
Curry z Madrasu to łagodny sos wywodzący się z południowych Indii.
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Pasta ze zmielonego, wyłącznie ekologicznego SEZAMU.
Produkowana w Japonii w niezmienionej formie od ponad 150 lat. Szczotka zbudowana jest tylko z dwóch materiałów: ze stalowego drutu oraz włókien skorupy orzecha kokosowego.
Odpowiedni do dań z warzywami, zup, sałatek i dressingów.
Mata bambusowa o rozmiarach 24 x 24 cm, służąca do zwijania sushi.
Pałeczki wykonane z drewna bambusowego, które jest wytrzymałe i ma wysoką odporność na złamanie.
Ekologiczny chleb esseński orkiszowy, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego ORKISZu.
Ekologiczny chleb esseński żytni, wyprodukowany wyłącznie ze skiełkowanego żyta.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.