Brak produktów
Katalog
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
UWAGA - ZMIANA KOLORYSTYKI- NOWE NEUTRALNE ODCIENIE Nowa neutralna baza...
Ekologiczna quinoa czerwona, znana również jako komosa ryżowa. Z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.
Ekologiczna quinoa biała, znana również jako komosa ryżowa. Z powodzeniem zastępuje tradycyjne kasze lub makarony. Doskonale sprawdza się jako składnik zup oraz dodatek do warzyw, sosów, wypieków, a także deserów.
Przecier pomidorowy Passata z bazylią.
Poduszki zbożowe z kremem czekoladowo - orzechowym.
Z kwiatów bławatka możemy przygotować smaczny, aromatyczny napar o głębokiej, niebieskiej barwie. Świetnie sprawdza się również jako dekoracja potraw i deserów.
Ekologiczna kawa z prażonych nasion konopi siewnych charakteryzuje się delikatnym, orzechowym smakiem. Wspaniale komponuje się z mlekiem, miodem czy cukrem brzozowym. Jako kawa bezkofeinowa, stanowi zdrowy zamiennik tradycyjnej kawy.
Przyprawić drób bezpośrednio wklepując przyprawę w kawałki mięsa lub rozrobić przyprawę w dowolnym oleju i smarować.
Przyprawa do rosołu z powodzeniem może zastąpić kostki rosołowe wzbogacając danie bulionowo-ziołowym aromatem.
Wyśmienita i bardzo aromatyczna przyprawa którą dodaje się pod koniec gotowania potraw mięsnych, zwłaszcza drobiu, wieprzowiny i baraniny oraz warzyw, ryżu i sosów. Dobrze łączy się też z jogurtem.
Ekologiczna melasa z buraka cukrowego z certyfikatem DEMETER.
Ekologiczne ORZECHY WŁOSKIE charakteryzują się ciekawym słodko-gorzkim smakiem. Polecamy jako dodatek do sałatek (najlepiej lekko podprażone) lub jako samodzielną przekąskę.
Ekologiczny sos do spaghetti. Opakowanie zawiera 1 sugerowaną porcję produktu. Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
Herbatka wykonana z owoców leśnych zebranych w lasach na terenie Podlasia.
Herbatka z najwyższej jakości surowców ekologicznych, w skład której wchodzą najbardziej lubiane przez dzieci owoce, takie jak poziomki, maliny i jeżyny.
Pasta warzywna z papryką sprawdzi się jako dodatek do kanapek, mięs, sosów oraz wielu innych potraw. Polecana jest również weganom. Produkt pasteryzowany.
Wyśmienity paprykarz na bazie najwyższej jakości warzyw z polskich gospodarstw ekologicznych.
Herbatka Dary Natury, to bajecznie kolorowa, w pełni naturalna mieszanka kwiatów, owoców i ziół, która zachwyca niepowtarzalnym zapachem i smakiem. Najwyższej jakości surowce zbierane ręcznie z najczystszych zakątków kraju i świata są tym, co od lat z dumą przekazujemy w Państwa ręce, udowadniając, że najlepsze jest to, co ofiarowuje nam natura.
Ekologiczne rodzynki sułtanki doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów i sałatek.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia. Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
Papier ryżowy do spring rolls czy sajgonek to produkt, dzięki któremu można przygotować jeden z najpopularniejszych przysmaków kuchni chińskiej. Wytwarzany jest on z mąki ryżowej. Można w nim umieścić farsz, by przygotować wyjątkowe i jedyne w swoim rodzaju spring rolls czy sajgonki.W opakowaniu jest 10 sztuk.
Tylko 3 składniki! Źródło błonnika pokarmowego.
Opakowanie zawiera 6 płatów alg nori. Algi uprawiane są na Wybrzeżu Północno-Zachodnim (Korea Południowa). 3 g produktu zawiera 150 µg jodu, co pokrywa dzienne zapotrzebowanie na ten składnik.
Ekologiczne orzechy brazylijskie w surowej czekoladzie.
Ekologiczny wafelek z kremem. Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Ekologiczne, bezglutenowe krążki kukurydziane.
Ekologiczne morwy tureckie w surowej czekoladzie.
Musztarda Starofrancuska to wykwintna musztarda powstała z ziaren brązowej gorczycy, które nadają jej charakterystyczny smak i wygląd.
Miotełka wykonana z jasnego , sezonowanego bambusa.
Sok tłoczony ze świeżych, ekologicznych owoców, bez dodatku cukru. Zawiera tylko cukry naturalnie występujące w owocach, pasteryzowany.
Łagodna w smaku ziołowa herbatka, w sam raz na dobry początek dnia.
Cukier żelujący 3:1 do przygotowania dżemów, marmolad, konfitur i galaretek.
Zawartość tłuszczu w MLEKU 1,5 %. Produkt homogenizowany.
Polecamy jako posypkę do wszelkiego rodzaju dań ciepłych, potraw zbożowych, sałatek, musli, zup oraz jako składnik chleba, ciast i puddingów. Zewnętrznie można stosować okłady, kąpiele, maski przygotowane na bazie wywaru z lnu.
Ekologiczne crunchy czekoladowo - owocowe.
Ekologiczne crunchy czekoladowe. Produkt odpowiedni dla wegan.
Oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia. Najwyższa kategoria oliwy z oliwek, uzyskana bezpośrednio z oliwek i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
Suszone liście brzozy pozwalają na stworzenie delikatnej w smaku herbatki. Wpływają korzystnie na układ pokarmowy oraz pomagają utrzymać prawidłowy poziom cholesterolu we krwi.
Ekologiczne chipsy bananowe słodzone to pyszna i chrupiąca przekąska, która może stanowić doskonały zamiennik dla konwencjonalnych słodyczy.
Inulina pozyskana jest wyłącznie z ekologicznej agawy (Blue Agave Tequilana Webber).
Ekologiczny seler marynowany. Produkt pasteryzowany. Opakowanie zawiera 5 sugerowanych porcji produktu.
Źródło naturalnego błonnika pokarmowego, bez cukru rafinowanego. Naturalnie słodzony agawą i daktylami. Nie zawiera tłuszczu pochodzenia zwierzęcego.
Ekologiczna mąka teff otrzymywana jest ze zmielonych ziaren miłki abisyńskiej.
Ekologiczne wiśnie suszone na słońcu to doskonała samodzielna przekąska. Polecamy również jako dodatek do deserów, płatków śniadaniowych, ciast, lodów oraz kompotów.
Sok z młodego JĘCZMIENIA odtworzony z wyciągu ze świeżego ziela młodego jęczmienia. Produkt pasteryzowany. Suplement diety.
Ekologiczne ORZESZKI ZIEMNE należą do rodziny bobowatych, dzięki czemu charakteryzują się lekko cierpkim smakiem, typowym dla nasion roślin strączkowych. Dla zwiększenia strawności, należy je dokładnie pogryźć.
Cukier puder charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów. Dopuszczalne lekkie zbrylenia, dające się rozkruszyć po lekkim naciśnięciu.
Ekologiczna mąka gryczana jasna otrzymywana jest z obłuskanego, nieprażonego ziarna gryki.
Produkt świetnie nadaje się jako forma przekąski oraz jako dodatek do wielu potraw: sałatek, makaronów lub dań warzywnych i rybnych.
Ekologiczne suszone banany oblane czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca, słodzone cukrem kokosowym.
Ekologiczne mango suszone to owoc tropikalny, który charakteryzuje się wyjątkowym aromatem.
Ekologiczna fasola Kidney (nerkowata) zaliczana jest do roślin strączkowych. Nazwa fasolki pochodzi od nerkowatego kształtu nasion.
Ekologiczna mąka migdałowa powstaje w wyniku zmielenia blanszowanych, nieprażonych nasion migdałowca.
Ekologiczne musli orzechowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej.
Ekologiczna fasolka pinto to dekoracyjna roślina strączkowa. Bordowe kropki sprawiają, że dania z jej dodatkiem, nabierają oryginalnego i ciekawego wyglądu.
Ekologiczny kuskus kukurydziany otrzymywany jest z kruszonych, gotowanych i suszonych ziaren kukurydzy. Polecamy jako dodatek do dań głównych, a także do sałatek.
Jest idealna do pizzy, można uzyskać z niej bardzo cienkie, delikatne ciasto.