Brak produktów
Katalog
Ekologiczny ekstrakt z liścia melisy lekarskiej - 400 mg
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady...
Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy PENNE.
Makaron idealny do zup. Nadaje się również do sałatek oraz dań azjatyckich.
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
Ekologiczny makaron (semolinowy) dla dzieci SAFARI.
Ekologiczny makaron z zielonego groszku RURKA PENNE.
Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć. Syrop rozcieńczać w proporcji 1:7.
Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć.
Produkt pasteryzowany. Przed otwarciem wstrząsnąć. Syrop rozcieńczać w proporcji 1:7.
Marmolada z czerwonej pomarańczy. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczna mąka amarantusowa otrzymywana jest z ziaren amarantusa. Nadaje wypiekom lekko orzechowy smak. Bardzo dobrze miesza się z innymi mąkami. Polecamy do ciast, ciasteczek, słodkich naleśników, racuchów, makaronów oraz jako cenny dodatek do chleba.
Ekologiczna mąka bananowa powstaje w wyniku zmielenia plantanów, czyli warzywnych bananów zielonych. Ma neutralny smak, można więc przyrządzać z niej dania zarówno słodkie jak i wytrawne. Doskonale sprawdza się jako zagęszczacz do zup, sosów i koktajli.
Ekologiczna mąka z ciecierzycy otrzymywana jest ze zmielonych ziaren cieciorki. Charakteryzuje się lekko orzechowym posmakiem. Można stosować ją samodzielnie lub jako dodatek do innych mąk. Polecamy do wypieku pieczywa, makaronów, a szczególnie naleśników, zwanych socca. Posiada silne właściwości wiążące, w związku z czym doskonała również do zagęszczania...
Sól czarna Kala Namak charakteryzuje się wyrazistym aromatem. Jest podstawowym składnikiem dań kuchni indyjskiej. Polecamy do ostrych sosów i pikantnych przekąsek.
Sos pomidorowy, gotowy do spożycia. Nadaje się m.in. do makaronu lub ryżu. Produkt wegański.
Mini Mufinki z nadzieniem orzechowo - kakaowym.
Zachwyca unikalnym ostrym smakiem lipy, silnym zapachem podobnym do kwiatów lipy.
Najbardziej popularny miód o kolorze żółtym, czasem jasnobrązowym. Oczarowuje łagodnym smakiem i zapachem wiosennych kwiatów. Delikatny w smaku - chętnie wybierany przez dzieci.
Doskonale komponuje się z deserami, kremami lub jogurtem. Jest bardzo wrażliwy na wysokie temperatury, dlatego najlepiej spożywać go na zimno. Produkt nie jest pasteryzowany termicznie oraz stabilizowany chemicznie.
Oczarowuje żywicznym aromatem i łagodnym, niezbyt słodkim smakiem. Kolor ma ciemny, często z odcieniem zielonkawym. Powstaje na igłach świerków, sosen czy modrzewi, jest niezwykle cenny i często nazywany królem miodów.
Produkt odpowiedni dla wegan. Tradycyjnie Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. Produkt pasteryzowany.
Wyciąg ze świeżego ziela pokrzywy. Produkt pasteryzowany. Występujący osad jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć. Partie mogą się nieznacznie od siebie różnić pod względem koloru, smaku oraz zapachu, co nie stanowi wady jakościowej.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z pietruszki kiszonej z czosnkiem oraz pasteryzację.
Suszone owoce morwy białej to ciekawa w smaku i pożywna przekąska. Idealne również jako składnik sałatek, kompotów, dżemów, marmolad, win i likierów.
Sok bezpośredni, tłoczony (NFC). Produkt pasteryzowany.
Sok ten uzyskuje się poprzez bezpośrednie tłoczenie soku z jabłek i buraków oraz pasteryzację.
Musli błonnikowe z truskawką to starannie skomponowana mieszanka płatków owsianych, owoców, nasion i truskawek liofilizowanych. 50 % owoców i nasion.Świetnie smakuje zarówno na zimno, jak i na ciepło. Doskonała propozycja na syte i odżywcze śniadanie dla całej rodziny.Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika...
Ekologiczne musli owocowe to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Przed spożyciem zalecamy poddać musli krótkotrwałej obróbce cieplnej.
Ekologiczne muszelki czekoladowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA, napoju zbożowego lub jogurtu oraz samodzielną przekąskę w szkole, w domu i na spacerze.
Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Produkt pasteryzowany
Napój zawiera naturalną kofeinę, dlatego jest świetną alternatywą dla kawy a zawarte w matchy związki (m. in. L-teanina) uspokajają zmysły, poprawiają nastrój i zwiększają koncentrację.
Ekologiczne nasiona konopi łuskane (siemię konopne) to bardzo ciekawy i cenny dodatek do diety. Stanowi doskonałe urozmaicenie każdej potrawy. Polecamy jako składnik pieczywa, produktów mącznych, dodatek do sałatek oraz jako posypkę, m.in. do kasz.
Bezwonny olej kokosowy jest delikatnie przetworzony parą dzięki czemu jest neutralny w smaku i zapachu.
Olej sezamowy przypomina swą delikatnością ORZECHY LASKOWE. Stanowi ciekawe połączenie z sałatkami, ziarnami i makaronem.
Olej z LNIANKI (RYDZOWY) tłoczony na zimno.
Olej z miąższu AWOKADO tłoczony na zimno.
Olej z nasion czarnuszki tradycyjnie używany jest do przygotowywania past orientalnych oraz chlebów pita. Ma pieprzny, trochę ostry smak, podobny do oleju SEZAMOWEGO. Doskonale sprawdzi się również jako dodatek do podpłomyków oraz dań z ciecierzycą, serem lub fasolą.
Oliwa z oliwek - składająca się z rafinowanej oliwy z oliwek i oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Oliwa zawierająca wyłącznie oliwę z oliwek, która poddana została rafinacji i oliwę uzyskaną bezpośrednio z oliwek. Odpowiednia do pieczenia i smażenia. Odporna na wysokie temperatury (punkt dymienia 210 stopni Celsjusza).
Ekologiczne ORZECHY MACADAMIA to prawdziwy rarytas wśród orzechów. Swoją popularność zawdzięczają delikatnemu, lekko słodkiemu smakowi. Świetne jako samodzielna przekąska. Pokruszone lub zmielone idealnie nadają się jako dodatek do deserów, ciast, słodkich kremów, farszów i past do chleba. W całości do dekoracji ciast i ciasteczek. Wyśmienicie smakują...
Ekologiczne ORZESZKI ZIEMNE, prażone, nie solone, zwane arachidowymi, należą do roślin strączkowych. Dla zwiększenia strawności orzeszków, należy je dokładnie pogryźć. Polecane jako smaczna przekąska. Doskonale sprawdzają się również jako dodatek do past, sałatek owocowych, deserów oraz ciast.
Można stosować jako dodatek do sałatek lub musli. Suplement diety.
Paluszki orkiszowe pełnoziarniste naturalne.
Paluszki orkiszowe pełnoziarniste solone.
Gęsta pasta o intensywnym smaku awokado. Idealna do pieczywa.
Gęsta pasta z mango i curry. Idealna do pieczywa.
Wegańskie pesto z oliwą z oliwek i włoskim tofu. Wytwarzane na bazie pesto alla Genovese. Charakteryzuje się zrównoważonym smakiem i brakiem laktozy.
Ekologiczny sos bazyliowy Pesto Genovese. Należy go jedynie dodać do makaronu, tworząc w ten sposób włoski posiłek.
Ekologiczne pianki o smaku waniliowym stanowią wyśmienitą przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze!
Ekologiczne pianki owocowe stanowią wyśmienitą przekąskę dla dzieci w szkole, w domu i na spacerze!
Napój kombucha typu shot, który stanowi połączenie filtratu z fermentatu kombuchy bogatego w niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania układu trawiennego probiotyki z przecierem z aceroli i imbirem, które wspomogą Twój układ odpornościowy.
Ekologiczny ryż Basmati pełnoziarnisty charakteryzuje się subtelnym orzechowym smakiem i niepowtarzalnym aromatem. Stanowi najszlachetniejszą odmianę ryżu na świecie. Doskonały jako dodatek do mięs, sałatek, dań egzotycznych i deserów. Ryż Basmati pełnoziarnisty zachowuje wszystkie cenne składniki znajdujące się w łusce, dzięki czemu jest bardziej...
Ekologiczne płatki migdałowe to doskonały produkt do spożywania pod każdą postacią. Polecamy jako samodzielną przekąskę w szkole lub w pracy, a także jako dodatek do wypieków, deserów, musli, do porannej owsianki oraz likierów i nalewek owocowych.
Ekologiczny ryż Basmati biały charakteryzuje się subtelnym orzechowym smakiem i niepowtarzalnym aromatem. Stanowi najszlachetniejszą odmianę ryżu na świecie. Doskonały jako dodatek do mięs, sałatek, dań egzotycznych i deserów.
Ekologiczny ryż Arborio wywodzi się z Włoch. To wyjątkowa odmiana ryżu, charakteryzująca się subtelnym orzechowym smakiem i niepowtarzalnym aromatem. Stanowi podstawę tradycyjnej włoskiej potrawy risotto. Doskonały również jako dodatek do mięs, sałatek, dań egzotycznych i deserów.
Ekologiczne płatki OWSIANE uzyskuje się z gniecionych ziaren owsa. Płatki OWSIANE to doskonała propozycja na codzienne śniadanie. Najlepiej smakują z dodatkiem jogurtu, napoju zbożowego oraz z owocami.
Ekologiczne rodzynki sułtanki doskonałe jako samodzielna przekąska oraz jako wzbogacający smakowo dodatek do wypieków, deserów i sałatek.