Brak produktów
Ekologiczny ekstrakt z liścia melisy lekarskiej - 400 mg
Klasyczne połączenie chrupiących orzechów NERKOWCA oraz czekolady...
Ostatnio przeglądane
Włoska pinsa to obecny trend. Wyobraź...
Ekologiczny krem z prażonych Orzechów...
Ekologiczny roślinny zamiennik jaj.
Suszone owoce czarnego bzu są smacznym dodatkiem do herbatek ziołowych i owocowych. Wykazują korzystny wpływ na odporność organizmu oraz utrzymanie prawidłowej masy ciała. Polecane są do picia szczególnie w sezonie jesienno-zimowym, zarówno dorosłym, jak i dzieciom.
Sól morska wędzona dymem z drewna dębowego z dodatkiem ziół tj. majeranek, tymianek, oregano, cząber oraz jałowiec, doskonale sprawdzi się w każdej kuchni. Nada potrawom wędzony i ziołowy aromat oraz charakterystyczny smak. Polecana jest do pieczonych mięs, warzyw, sosów oraz ryb.
Subtelna i aromatyczna kompozycja ekologicznych składników, która pozwoli delektować się bukietem smaków.
Ziele werbeny wspiera zdrowie dróg oddechowych, przyczynia się do utrzymania dobrego samopoczucia fizycznego, prawidłowego funkcjonowania układu pokarmowego, pęcherzyka żółciowego oraz wspomaga laktację. Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Owoce głogu są powszechnie stosowanym składnikiem ziołowo-owocowych herbatek. Wykazują pozytywny wpływ na serce, funkcje układów krążenia i nerwowego.
Wyśmienity paprykarz na bazie najwyższej jakości warzyw z polskich gospodarstw ekologicznych.
Naturalny sok z owoców rokitnika, pochodzących z certyfikowanych plantacji ekologicznych. Doskonały, jako dodatek do wody, orzeźwiających lemoniad i wszelkich innych, naturalnych napojów, jako składnik zdrowej, zbilansowanej diety.
Naturalny olej z owoców rokitnika 100%. Tłoczony na zimno.
Herbatka z korzenia mniszka. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.Korzeń mniszka jest częstym składnikiem herbatek ziołowych. Przyczynia się do prawidłowego funkcjonowania żołądka i wątroby, poprawia apetyt, wykazuje działanie prebiotyczne,a także wspomaga metabolizm węglowodanów.
Świeży, kwaskowaty smak maliny wspaniale komponuje się ze słodkim aromatem lipy, tworząc pyszną mieszankę idealna na długie, zimowe wieczory. Gorący napar sporządzony z naszej ekologicznej herbatki skutecznie rozgrzeje organizm, wprowadzając w stan odprężenia i harmonii.
Kompletna przyprawa do ogórków kiszonych. Porcja na 5 kg ogórków.
Można stosować jako dodatek do sałatek lub musli. Suplement diety.
Najwyższej jakości, zielona herbata cejlońska z dodatkiem melisy, werbeny cytrynowej i chmielu. Zioła te pomagają się odprężyć oraz ułatwiają zasypianie. Herbata cechuje się delikatnym, ziołowym aromatem.
Czyściec leśny nazywany jest polskim czystkiem. Ma przyjemny, charakterystyczny aromat i stanowi częsty składnik smacznych, ziołowych herbatek. Czyściec jest również wdzięczną rośliną ogrodową, która przyciąga pszczoły i motyle.
Liofilizowany koperek z uprawy ekologicznej można wykorzystać jako uniwersalny dodatek do zup, sosów, ziemniaków, ryb, jaj, twarożków, makaronów, sałatek oraz zapiekanek.
Liofilizowaną kolendrę z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do mięs, ryb, zup, sałatek, dań z ryżu i warzyw strączkowych lub jako dodatek do ziołowego naparu.
Poduszka wypełniona jest aromatycznymi składnikami zebranymi wśród sędziwych drzew puszczańskich.
Liofilizowany cząber z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do zup, pasztetów, tłustych mięs, ryb, potraw na bazie kapusty i grzybów lub jako składnik ziołowego naparu.
Płatki róży polecane są jako składnik aromatycznych herbatek ziołowych, piękna ozdoba ciast i innych deserów, a także dodatek do naturalnych mieszanek zapachowych. Intensywny i szlachetny zapach kwiatów róży pomaga się odprężyć.
Używany z powodzeniem w kuchni. Szafran ma dość silny zapach i smak z wyraźną goryczką. Wystarczy szczypta by nadać barwę i smak nawet dużemu daniu. Używa się go do aromatyzowania i barwienia ryżu, potraw z mięs i RYB, do zup, sosów i ciast. Służy także do alkoholu głównie likierów ziołowych.
Wyjątkowa kolekcja ekologicznych herbatek ziołowych oraz herbat cejlońskich w estetycznym, idealnym na prezent opakowaniu. Kolekcja, to doskonałe rozwiązanie dla osób, które lubią delektować się różnymi kompozycjami ziół oraz tradycyjnymi herbatami w zależności od pory dnia i nastroju.
Aromatyczny dodatek do wielu słodkich wypieków. Ekologiczne jabłka do szarlotki świetnie sprawdzają się jako składnik ciast i deserów, jako nadzienie do naleśników lub zapiekanego ryżu. Doskonałe połączenie najwyższej jakości ekologicznych polskich jabłek, cukru trzcinowego i aromatycznych przypraw korzennych nada nawet najprostszym potrawom wyjątkowego...
W skład kadzidełka wchodzą zioła o działaniu odstraszającym owady (komary, muchy, gzy itp.). Podczas spalania z ziół uwalniają się olejki eteryczne, które unoszą się w powietrzu i skutecznie odstraszają owady.
Kadzidełko, w którego skład wchodzą ekologiczne zioła o działaniu odkażającym i odświeżającym powietrze.
Nazwa Panax pochodzi z greki i oznacza "wszystko leczący" - co najlepiej oddaje cechy i właściwości tej rośliny.
Doskonale nadaje się jako dodatek serów, sałatek, potraw z grzybów, mięsa, dziczyzny, ryby i sosów. Poprawia on smak białego sera, jogurtów oraz pieczywa.
Olej tłoczony na zimno z nasion wiesiołka dwuletniego pochodzących z polskich ekologicznych gospodarstw rolnych. Olej można dodawać do różnych potraw lub spożywać sam.
Pyłek kwiatowy z ogrodu botanicznego jest niezwykle cennym produktem pozyskiwanym przez pszczoły.
Konfiturę uzyskuje się poprzez utarcie płatków róży z cukrem, dzięki czemu zachowuje się aromat świeżych kwiatów. Konfitura z płatków róży to doskonały dodatek do pączków lub innych ciast oraz deserów.Sporządzono z 62 g na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.
Opakowanie zawiera 10 sugerowanych porcji produktu. Produkt pasteryzowany.
Bulion warzywny może stanowić bazę do zup, gulaszów, sosów oraz dodatek do różnych potraw. Bulion jest odpowiedni dla wegetarian oraz wegan.
Ekologiczne nasiona wiesiołka na kiełki.
Ekologiczne nasiona soczewicy na kiełki.
Ekologiczna musztarda dla dzieci bez dodatku cukru. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczne nasiona słonecznika na kiełki.
Ekologiczny guz brzozy, pozyskiwany wyłącznie ze specjalnie wydzielonych obszarów, bez szkody dla przyrody. Jest surowcem stosowanym we wschodniej medycynie ludowej od setek lat. Służy do sporządzania napojów o intensywnym smaku i ciemnej barwie.
Liofilizowana czosnek może być stosowany jako dodatek do większości przyrządzanych potraw w szczególności mięs, dań warzywnych, sosów, dipów oraz majonezów, zup ziołowych i wielu innych. Doskonale sprawdzi się jako składnik mieszanek przyprawowych.
Werbena ma piękny cytrynowy zapach. Może być używana jako składnik herbatek ziołowych, napojów a także do przyprawiania potraw z drobiu oraz RYB i owoców morza.
Naturalny syrop stworzony na bazie płatków maku z delikatnie wyczuwalną nutą tymianku.
Naturalna zawieszka zapachowa będąca kompozycją suszonych pączków sosny oraz sosnowego olejku eterycznego o intensywnym, świeżym, żywicznym zapachu i pobudzających właściwościach. Zawieszkę wykorzystaj wszędzie tam, gdzie pragniesz poczuć kojący aromat lasu.
Czubryca zielona to mieszanka przypraw, której głównym składnikiem jest cząber.
Ekologiczny pieprz ziołowy. Przyprawa charakterystyczna dla kuchni polskiej. Mieszanka bardzo intensywnych, lekko pikantnych ziół. Zamiennik tradycyjnego pieprzu, idealny do zup, mięs, ryb, sosów i surówek.
Ekologiczne nasiona czarnuszki. Bardzo aromatyczne, lekko pikantne nasiona znajdujące szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonała, jako wyrazisty dodatek do pieczywa, serów, zup, sosów, marynat, dań warzywnych i mięsnych.
Subtelne i zmysłowe połączenie odpowiednio wybranych ziół polecanych kobiecie i mężczyźnie.
Syrop z pączków sosny może stanowić dodatek do herbat i innych napojów.
Wrotycz to niezwykle aromatyczna bylina. Kwiaty wrotyczu ze względu na silny, kamforowy aromat są doskonałym dodatkiem do mieszanek zapachowych i wianków, a także skutecznie odstrasza owady i myszy.
Kawa z prażonych korzeni mniszka lekarskiego, to zdrowy napój bezkofeinowy o intensywnym aromacie i ciemnej barwie. Mniszek lekarski obniża poziom cukru we krwi, wpływa korzystnie na funkcjonowanie żołądka oraz wątroby. Wykazuje działanie prebiotyczne, a także chroni przed negatywnym działaniem wolnych rodników spowodowanym stresem, alkoholem,...
Liofilizowany lubczyk z uprawy ekologicznej można wykorzystać jako dodatek do zup, sosów, gulaszy, ziemniaków, ryb oraz marynaty.
Liofilizowany szczypiorek z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy do wytrawnych dań, np. sałatek, jajecznicy, zapiekanek, marynat, sosów, masła ziołowego czy twarożku.
Liofilizowany majeranek można wykorzystać w formie przyprawy, np. do kiełbas, pasztetów, dań z wieprzowiny, sosów na bazie pomidorów, tradycyjnych zup kuchni polskiej lub jako składnik ziołowego naparu.
Konfitura z czerwonej cebuli to doskonały i smaczny dodatek do mięs i pasztetów. Świetne sprawdzi się również jako dodatek do serów pleśniowych, potraw z grilla oraz pieczywa.
Pączki róży polecane są jako składnik aromatycznych herbatek ziołowych, piękna ozdoba ciast i innych deserów, a także dodatek do naturalnych mieszanek zapachowych.
Lawenda jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych i najdłużej znanych ziół.
Liofilizowany estragon z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do dziczyzny, baraniny, jagnięciny, ryb, farszów i twarogów lub jako składnik ziołowego naparu.
Pączki Brzozy BIO - herbatka ekologiczna.
Ekologiczna herbatka z owocu kopru włoskiego. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.
Ekologiczne pesto z jarmużu to doskonała alternatywa dla tradycyjnego pesto z bazylii. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do makaronów, pieczywa oraz mięs.Produkt polecany jest weganom. Produkt pasteryzowany.
Przyprawia się nim zupy, gotowane ziemniaki, makarony, dania z drobiu, ryby i dziczyzny, może być również dodawany do sosów.
Ekologiczny syrop z truskawek. Produkt pasteryzowany. Idealny, jako dodatek do gorących i zimnych napojów, np. owocowych lemoniad, a także lodów i innych deserów.
Pierzga pszczela to jeden z najcenniejszych produktów pszczelich.