Brak produktów
Miętowy żel do mycia pierwszych zębów stałych.
Łagodna, kojąca higiena i pielęgnacja wrażliwych dziąseł i pierwszych...
Kompozycja najwyższej jakości jadalnych kwiatów liofilizowanych. Starannie wyselekcjonowane składniki mogą stanowić piękną ozdobą ciast i innych deserów czy napojów, cenny element ziołowych herbatek oraz wyjątkowy dodatek do aromatycznych świec i mieszanek kąpielowych. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji surowce zachowały swój intensywny kolor,...
Uniwersalna przyprawa do potraw, przygotowana na bazie starannie wyselekcjonowanych, naturalnych i ekologicznych surowców.
Ziele werbeny wspiera zdrowie dróg oddechowych, przyczynia się do utrzymania dobrego samopoczucia fizycznego, prawidłowego funkcjonowania układu pokarmowego, pęcherzyka żółciowego oraz wspomaga laktację. Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Przepyszna ziołowo-owocowa herbatka o dominującym aromacie mięty, leśnych jabłek i porzeczek. Doskonała do picia na co dzień oraz do posiłku. Mięta wpływa korzystnie na układ pokarmowy, a owoc czarnego bzu i bukwica wspierają odporność organizmu.
Pikantna przyprawa z XVIII wieku, używana do wyostrzania smaku. Stosuje się ją do roślin strączkowych, drobiu, sosów, gulaszu, owoców morza. Składniki: pieprz cayenne 100%
Wyśmienity paprykarz na bazie najwyższej jakości warzyw z polskich gospodarstw ekologicznych.
Kardamon dodajemy do ciast, kawy, marynat, słodkich deserów oraz likierów i win.
Wysoka zawartość: potas, mangan, witamina C. Źródło: magnez, miedź, żelazo.
Doskonale oczyszcza i pielęgnuje skórę skłonną do podrażnień. Zawiera dziegieć brzozowy inaczej znany jako smoła drzewna, który jest olejem uzyskiwanym w wyniku suchej destylacji kory brzozowej (Betula Tar).
Naturalny syrop stworzony na bazie płatków maku z delikatnie wyczuwalną nutą tymianku.
Czubryca zielona to mieszanka przypraw, której głównym składnikiem jest cząber.
Ekologiczny pieprz ziołowy. Przyprawa charakterystyczna dla kuchni polskiej. Mieszanka bardzo intensywnych, lekko pikantnych ziół. Zamiennik tradycyjnego pieprzu, idealny do zup, mięs, ryb, sosów i surówek.
Naturalny syrop z najwyższej jakości ekologicznych owoców dzikiej róży.
Liofilizowaną kolendrę z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do mięs, ryb, zup, sałatek, dań z ryżu i warzyw strączkowych lub jako dodatek do ziołowego naparu.
Ekologiczna herbatka czystek. Suplement diety.
Poduszka wypełniona jest aromatycznymi składnikami zebranymi wśród sędziwych drzew puszczańskich.
Konfitura z czerwonej cebuli to doskonały i smaczny dodatek do mięs i pasztetów. Świetne sprawdzi się również jako dodatek do serów pleśniowych, potraw z grilla oraz pieczywa.
Lawenda jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych i najdłużej znanych ziół.
Liofilizowany cząber z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do zup, pasztetów, tłustych mięs, ryb, potraw na bazie kapusty i grzybów lub jako składnik ziołowego naparu.
Pączki Sosny BIO - herbatka ekologiczna.
Ekologiczne pestki dyni to wygodna przekąska, a także doskonały dodatek do zup, sałatek czy innych dań. Zawartość ziół, takich jak oregano, lubczyk czy czosnek niedźwiedzi, dodaje im wyjątkowego, apetycznego aromatu.
Używany z powodzeniem w kuchni. Szafran ma dość silny zapach i smak z wyraźną goryczką. Wystarczy szczypta by nadać barwę i smak nawet dużemu daniu. Używa się go do aromatyzowania i barwienia ryżu, potraw z mięs i RYB, do zup, sosów i ciast. Służy także do alkoholu głównie likierów ziołowych.
Wyjątkowa kolekcja ekologicznych herbatek ziołowych oraz herbat cejlońskich w estetycznym, idealnym na prezent opakowaniu. Kolekcja, to doskonałe rozwiązanie dla osób, które lubią delektować się różnymi kompozycjami ziół oraz tradycyjnymi herbatami w zależności od pory dnia i nastroju.
Ekologiczna herbatka z kwiatu lipy. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje.
Aromatyczny dodatek do wielu słodkich wypieków. Ekologiczne jabłka do szarlotki świetnie sprawdzają się jako składnik ciast i deserów, jako nadzienie do naleśników lub zapiekanego ryżu. Doskonałe połączenie najwyższej jakości ekologicznych polskich jabłek, cukru trzcinowego i aromatycznych przypraw korzennych nada nawet najprostszym potrawom wyjątkowego...
Kadzidełko, w którego skład wchodzą ekologiczne zioła o działaniu odkażającym i odświeżającym powietrze.
Nazwa Panax pochodzi z greki i oznacza "wszystko leczący" - co najlepiej oddaje cechy i właściwości tej rośliny.
Ekologiczny sok z brzozy z dodatkiem soku z pigwowca.
Ciemny oleisty płyn o ostrym, charakterystycznym zapachu, jest produktem naturalnym, pozyskanym w wyniku suchej destylacji kory brzozy.
Starannie dobrana kompozycja najwyższej jakości ekologicznych owoców i ziół.
Kompozycja ziół i przypraw doskonale podnosi walory smakowo-zapachowe wszystkich zup warzywnych.
Ekologiczny syrop z truskawek. Produkt pasteryzowany. Idealny, jako dodatek do gorących i zimnych napojów, np. owocowych lemoniad, a także lodów i innych deserów.
Aromatyczna, wielobarwna kompozycja najwyższej jakości wiosennych ziół i kwiatów.
Ekologiczna pasta z jarmużu to doskonała alternatywa dla tradycyjnego pesto z bazylii. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do makaronów, pieczywa oraz mięs.
Ekologiczne nasiona soczewicy na kiełki.
Ekologiczna musztarda dla dzieci bez dodatku cukru. Produkt pasteryzowany.
Ekologiczne nasiona słonecznika na kiełki.
Pieprz kubeba stosowany jest jako dodatek do mieszanek typu curry, jak również do przyprawiania dań rybnych, mięs, serów i owoców morza.
Pasta warzywna z papryką sprawdzi się jako dodatek do kanapek, mięs, sosów oraz wielu innych potraw. Polecana jest również weganom. Produkt pasteryzowany.
Liofilizowana czosnek może być stosowany jako dodatek do większości przyrządzanych potraw w szczególności mięs, dań warzywnych, sosów, dipów oraz majonezów, zup ziołowych i wielu innych. Doskonale sprawdzi się jako składnik mieszanek przyprawowych.
Sól morska wędzona dymem z drewna dębowego z dodatkiem ziół tj. majeranek, tymianek, oregano, cząber oraz jałowiec, doskonale sprawdzi się w każdej kuchni. Nada potrawom wędzony i ziołowy aromat oraz charakterystyczny smak. Polecana jest do pieczonych mięs, warzyw, sosów oraz ryb.
Ekologiczna przyprawa do szarlotki. Szarlotka to najczęściej pieczone i uwielbiane ciasto przygotowywane na różne sposoby. Przyprawa do szarlotki to kompozycja starannie dobranych składników gwarantujących doskonały efekt wypieku.
Ekologiczne nasiona czarnuszki. Bardzo aromatyczne, lekko pikantne nasiona znajdujące szerokie zastosowanie w kuchni. Doskonała, jako wyrazisty dodatek do pieczywa, serów, zup, sosów, marynat, dań warzywnych i mięsnych.
Subtelne i zmysłowe połączenie odpowiednio wybranych ziół polecanych kobiecie i mężczyźnie.
Syrop z pączków sosny może stanowić dodatek do herbat i innych napojów.
Wysoka zawartość: magnezu, wapnia, potasu, manganu, witaminy C. Źródło: miedzi, żelaza.
Wysoka zawartość: manganu, miedzi, potasu, witaminy C. Źródło: magnezu, wapnia, żelaza.
Wysoka zawartość: potas, mangan, witamina C. Źródło: magnez, miedź, żelazo.
Liofilizowany koperek z uprawy ekologicznej można wykorzystać jako uniwersalny dodatek do zup, sosów, ziemniaków, ryb, jaj, twarożków, makaronów, sałatek oraz zapiekanek.
Liofilizowany lubczyk z uprawy ekologicznej można wykorzystać jako dodatek do zup, sosów, gulaszy, ziemniaków, ryb oraz marynaty.
Ekologiczny kisiel mniszek z pomarańczą, z dodatkiem naturalnych soków i w 100 % z naturalnych składników. Pyszna przekąska do szybkiego i łatwego przygotowania w kubku.
Liofilizowany majeranek można wykorzystać w formie przyprawy, np. do kiełbas, pasztetów, dań z wieprzowiny, sosów na bazie pomidorów, tradycyjnych zup kuchni polskiej lub jako składnik ziołowego naparu.
Liofilizowany bukiet ziół można wykorzystać w formie przyprawy, np. do sałatek, sosów, drobiu, makaronu, ryżu oraz innych dań.
Doskonała kompozycja przypraw skutecznie podnosząca walory smakowe i zapachowe każdej sałatki.
Pączki róży polecane są jako składnik aromatycznych herbatek ziołowych, piękna ozdoba ciast i innych deserów, a także dodatek do naturalnych mieszanek zapachowych.
Liofilizowany estragon z uprawy ekologicznej można wykorzystać w formie przyprawy, np. do dziczyzny, baraniny, jagnięciny, ryb, farszów i twarogów lub jako składnik ziołowego naparu.
Pączki Brzozy BIO - herbatka ekologiczna.
Papryka zielona jest przyprawą o wszechstronnym zastosowaniu. Nieco bardziej wytrawna od papryki czerwonej, doskonale nadaje się do dań mięsnych, pieczonych i duszonych warzyw, zup, dań z grilla, marynat i sosów. Stanowi również ciekawy dodatek do domowego twarożku i past do pieczywa. Zielona papryka jest surowcem bogatym w kwas foliowy, witaminy C i E.
Koperek stosowany jest głównie do zup, rosołów, ziemniaków i sosów.