Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Nowy Makaron Świderki z białej kukurydzy bezglutenowy BIO - BARTOLINI 250 g Zobacz większe

Makaron Świderki z białej kukurydzy bezglutenowy BIO - BARTOLINI 250 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 13 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 13 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,65 zł.


13,10 zł

5,24 zł za 100 g

Makaron kukurydziany wyróżnia się niezwykłym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.

Więcej szczegółów

Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.

SKŁADNIKI
ekologiczna mąka z białej kukurydzy 100 %.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 10 minut, al. dente 9 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1493 kJ / 352 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 6,6 g
Sól: <0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

Masa netto (g) 250
Masa brutto (kg) 0,265
Objętość brutto (ml) 2058
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): BARTOLINI 
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: