Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Makaron (kukurydziano - ryżowy) SPAGHETTI bezglutenowy BIO - alce nero 250 g Zobacz większe

Makaron (kukurydziano - ryżowy) SPAGHETTI bezglutenowy BIO - alce nero 250 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 12 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 12 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,60 zł.


12,20 zł

4,88 zł za 100 g

Ekologiczny bezglutenowy makaron kukurydziano - ryżowy SPAGHETTI.

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2 g
Błonnik - 1 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać ŁUBIN oraz SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Masa netto (g) 250
Objętość brutto (ml) 458
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
CERTYFIKAT BIO: jest
PRODUCENT (marka): ALCE NERO 
PRODUCENT - NAZWA I ADRES: ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
KRAJ PRODUCENTA: Włochy
GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI (w dniach): 120

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: