Ta strona wykorzystuje pliki Cookies do poprawnego działania. Polityka Cookies
Nowy Makaron Fala z jajajmi kury zielononóżki BIO - BARTOLINI 250 g Zobacz większe

Makaron Fala z jajajmi kury zielononóżki BIO - BARTOLINI 250 g

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 8 punktów lojalnościowych. Twój koszyk wyniesie 8 punktów lojalnościowych które mogą być zamienione na jeden bon o wartości 0,40 zł.


8,00 zł

3,20 zł za 100 g

JAJA, z których wyrabiamy Sielską kluskę, pochodzą od kurek zielononóżek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskujemy je lokalnie - bezpośrednio z małych polskich gospodarstw. 

Więcej szczegółów

SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA od kur zielononóżek* (9 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 6-8 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g 
Wartość energetyczna: 1528 kJ / 360 kcal
Tłuszcz: 2,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 72 g
w tym cukry: 1,6 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 13 g
Sól: 0,04 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.

Masa netto (g) 250
Masa brutto (kg) 0,300
Objętość brutto (ml) 2184
BEZ CUKRU (w składnikach): BEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
PRODUCENT (marka): BARTOLINI 
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES: P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
KRAJ PRODUCENTA: Polska

Napisz opinię

30 innych produktów w tej samej kategorii: